Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné překvapení. Ne z důvodu dokonalé kvality, bravurních hereckých výkonů, nebo dokonalého scénáře. ale z toho důvodu, že jsem o filmu nic nevěděl a už po pár minutách mě upoutal a mou pozornost si i přes pár výjimek, udržel až do konce. Nečekejte žádné explicitní, naturalistické orgie ve stylu "Saw", ale napínavý thriller o tom, jak daleko dokáže člověk zajít, aby si zachránil život. Pár scén vyloženě překvapí (petarda, závěrečný duel) a herci si drží překvapivě uvěřitelnou podobu. Nenápadné, ale velmi slušné. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho úplně zabitého konce, dalo by se hovořit o velmi nadprůměrném thrilleru. Těch 90 minut uteklo až neskutečně rychle a taková půlhohodinka navíc by tomuto snímku přinejmenším neuškodila. Když přihmouřím obě dvě oči a pominu všechno to nelogické chování postav, tak si film 4 hvězdy určitě zaslouží. Ocení zejména milovníci série Saw a dalších zvráceností. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro thrillery s námětem vnucené hry, ve které se hraje o všechno. Zde se více vsadilo na psychologii hry na úkor gore efektů, které se držely v mezích, při nichž se ještě nemusí zcela odvracet zrak. A i tak jsem vydržela být napjatá a natěšená na další dění po celou stopáž. Na konci se mi chtělo zakňourat "ještěěěěěěěěěěě!"..Určitě by se pár momentů dalo rozvést, např. situace, kdy měla skupina možnost uniknout, ale co furt hledat nějaké jebáky, bylo to kurevsky dobré a jestli jsem si u předtím zhlédnutého Vile stěžovala, že partu obětí opět tvořila skupina náctiletých modelů, tak zde se o nějaké uniformitě nedalo mluvit. Dokonce i herci se tentokrát nepotáceli jak bába na spartakiádě, za zmínku stojí zejména charismatický kápo Lambrick. Byla jsem tudíž naprosto uspokojena! ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Taková hardcore variace Chcete být milionářem? Akorát že místo vědomostních otázek se čtyřmi možnostmi máte jen dvě a to přímo životně důležité.Třeba za A)nechat se utopit v sudu nebo za B)nechat se zastřelit? Zkrátka vždy máte možnost svobodné volby a když si nevíte rady, nechybí ani nápověda. Vlastně vždy je to 50 na 50 nebo to za vás prostě rozhodne soused u sváteční tabule. To pak není divu, že se sadistický prachatý vašnosta i se svým pokrevním mentálem popadají za břicha, když se hosté po hlavním chodu bodají a bičují jako o život. A abych nezapomněl, samozřejmě jsem se těšil na Šašenku a její herecký výkon. Na Oscara to sice zatím není, ale musíme jí dát čas..přece jen neměla dva penisy v konečníku, tak je to pro ní nová zkušenost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní Pecka! Nejsem daleko od páté hvězdy! Byl jsem v napětí od té doby, co začla HRA až do Konce! Film založený na vnitřním pocitu a syrové jednoduchosti! Nepotřebuje žádné speciální Efekty k tomu, aby udržel divákovou pozornost, do toho celého chaosu je vložená nepříjemná Hudba, která vytváří Perfektně hutnou Atmosféru! Tohle je fakt silnéj Psychickéj Terror se super Hereckými výkony a špetkou Gore! Očekávám Trilogii! Každému komu se líbilo Saw, doporučuji i Would you Rather! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama