Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

SPOILER! Kdyby vynechali duchařinu a nechali tam jen toho magora, bylo by to něco úplně jinýho... duchařina byla v tomhle případě fakt zbytečná a navíc... nepochopím, proč tahali za nohu ty duchové jí a ne přímo toho vraha, to díra ve scénáři jako prase :D

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Tenhle film nemá nic společného s opravdovým, plnohodnotným filmem žánru Horor / Mysteriózní . Nudil jsem se do poslední vteřiny. Moje hodnocení jsou tři hvězdy a to jsem ještě mirumilovnej člověk.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

SPOILER ! !  Tak nějak nevím, proč se ten vrah dostával do tý místnosti furt tou dírou, když už tam byly odkrytý ty dveře xD.  SPOILER ! !

lucifer66

lucifer66 (hodnocení, recenze)

myslienka neni zla, ale tak v skutocnosti je to uvodna trapna nuda, a potom dako kus mimo koncept akcia, take to je neucelene dake...bez dakeho zmyslu tam tie postavy sa objavuju a miznu...

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Takýto blbý film som už dávno nevidela. Že vraj "Hrozná minulosť." Hrozný bol akurát tak tento film. Totálne o ničom.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

I přes celkem překvapivou pointu a několik velice silných momentů mi to jako celek zase tolik nedalo. A zde si klidně troufnu říci bohužel, protože snaha autorů je znát, ale mě to zkrátka tolik neoslovilo, což je velká škoda, hlavně pak pro mě.. =/ Jinak co filmu hrálo do karet bylo určitě prima her. obsazení (Casper Van Dien snad zraje jak víno), skutečnost že se zde něco dělo už od samého začátku a v neposlední řadě pak tématická hudba. Za hezké 3*...

Karush

Karush (hodnocení, recenze)

srncek

***SPOILER*** s tou farbou očí máš pravdu, malo to znamenať, že Judas bol jej otcom, detailný záber bol na Judasa, keď ležal mŕtvy na chodbe a na hlavnú hrdinku, keď bola u kaderníka a ten záver- to sa jej len snívalo, pretože predtým bol záber na jej mihotajúce oči, takže snívala- žiaden ďalší vrah :))

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

zelvopyr

Oni mali obaja dvojfarebné oči ak si si nevšimol zas ty...proste im to celé nevyšlo,jej mater mala len jedného brata,ten vraždil,tak nechápem to "prekvapko" na záver,do toho scéna,kde vošla po tú slepú babu,tá snaha navodiť nejaké šialené prostredie s tou hudbou a magormi s videohrami,ten otrasný chrapľavý Van Dienov hlas,skrátka jedno s druhým z toho vytvorilo absolútne zbytočný film druhej kategórie,ktorý by v kine nezarobil ani liter..henten herec je proste zárukou nekvality až na Vesmírnu pechotu a nesmiem na to zabúdať nabudúce,než sa zas nechám zbytočne nachytať a dávať béčkarom nejakú šancu..a bonus-necítiť zápach rozkladajúcej sa mŕtvoly,lebo je chudera pod podlahou a bývať v tom dome je NONSENS.Fuj,idem odtiaľto preč...

na příspěvěk reagoval Karush

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

Nové oko bylo modré a nikoli zelené, jaké měl Judas. Viz úvodní scéna. (A že tam bylo, to byl dost trapný moment a asi otevřená vrátka pro sequel). Policie dostala tělo vraha (Judase), není tedy problém ji pustit. Sledovals film? Slátanina to samozřejmě byla, ale všechno na vrub toho nejde, spoustu věcí jsi nejspíš jen nepochopil. 

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

zelvopyr

Tak potom v tej jej novej chalpue to bolo koho oko?Žeby číra vesmírna náhoda jedna k biliónu,žeby aj tam bol jeden schovaný vrah? :D Bitch please...ako inak by sa asi ukončilo to vraždenie čo sa polície týka v tom prvom dome?Fízli došli,tam tri mŕtvoly a žiadny vrah,babu nechajú kľudne odísť a predať dom a pohoda jazz?Každopádne,nech je to akokoľvek,bola to jedna zlátanina celý tento film...už nikdy viac ..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ale ste ma nachytali...ľudkovia moji,ak vám takto suchopárny priemer stačí na chválospevy,potom nie je niečo v poriadku..CVD už nikdy viac..vyhýbal som sa mu roky,ostávam pri tom.  A IVAG dobrý postreh,na ktorý by ti najlepšie vedeli odpovedať asi len tvorcovia,ktorí dali záber na dom opásaný policajnými páskami miesta činu,mladú babu ktorá inkasuje v pohode za dom peniaze,pričom ak nemali telo vraha,ktorý bol zdá sa duch,tak Americké právne orgány nemajú chybu :D FILM O NIČOM.

ivag

ivag (hodnocení, recenze)

Zajímavé... Nevíte někdo, jestli ten chlápek byl živý nebo duch? Nejde mi totiž do hlavy, jak to že byl vidět jen ve foťáku a "na živo" ne (když byl policajt v šatníku).

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

atmosfera celkem dobra, pribeh to melo, lekacky jen par ale usly, celkovy dojem - slusny

livingdead je castokrat uplne mimo, neni to zadnej horrorovej znalec a fanda

Zmetkokrtek

Zmetkokrtek (hodnocení, recenze)

ale zas jsem vděčnej LIVINGDEADovi za jeho blog kterej vede, díky němu jsem objevil spoustu dobrejch filmů, jen prostě má vkus na horory o 180 stupnu jinde nez ja :)

d-fens

d-fens (hodnocení, recenze)

nie som hororový labužník, preto nechcem rýpať, ale on ju akože nepočul cez tie dosky, že si nad ním robí seansu? to akurát vtedy si musel odskočiť pre niečo do chladničky?  .... aha zabudol som na "POZOR SPOILER!" :) 

a tá farba očí: možno to malo viesť k špekulácii, že to bol vlastne jej otec

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Zmetkokrtek, dubinak: Přesně tak. Když něčemu dá tohle pako odpad, tak taky očekávám dobrou podívanou. Viz Secuestrados.

fililipekk

fililipekk (hodnocení, recenze)

Uživatel Livingdead je zřejmě velký vtipálek, filmu narval odpad za to, že u něj usnul. Klobouk dolů.

dubinak

dubinak (hodnocení, recenze)

 

Antimana: ta barva se jí nezměnila..měla jí po celou dobu filmu ...mě spíš vrtají hlavou ty fotky v galerii :D

Zmetkokrtek

Zmetkokrtek (hodnocení, recenze)

vždycky u hororů koukám vpravo na hodnocení a jak tomu dává LIVINGDEAD odpad !, vim že se mi to bude líbit :D

Antimana

Antimana (hodnocení, recenze)

Nie som si ista ci som ten koniec pochopila spravne. Preco sa jej zmenila farba oci?:D 

Reklama

Reklama