Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

"Je to další trofej v mém životě", prohlásí Frank Dawson o své manželce Mickey. Jako trofej však asi nebude v diváckém zájmu tento snímek, ze kterého je prohlášení citováno. Námět by se sice dal navozovat na tvorbu Quentina Tarantina, ale k němu to má setsakramentsky daleko. Snímek je svým způsobem emancipačním portrétem ženy, která se osvobodí z řetězů slepého manželství a najde se tam, kde není zrovna vítána. Atmosféra nabývá spíše televizním dojmem. Žádné nadšení, žádná dramatizace, žádné lekce zapamatovatelné hlášky. Scénáři chybí nápady a vůbec patřičný tah na branku. Komplikovanost postav je nevýrazná a tím nejsou vzájemné vztahy zrovna lehce uchopitelné. Snímek zkratka nenadchne jak by asi měl. Avšak nutno dodat, že Jennifer Aniston coby blondýnka vypadá skutečně výjimečně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sice nikterak výrazná, či přesvědčivá podívaná, především tedy vinou slabší zápletky, na druhou stranu v žádném případě tady nechci vyloženě Life of Crime kritizovat, neboť jinak jde o poměrně příjemný filmový zážitek, s hodně, hodně sympatickým a přesvědčivým castingem. Zápletka je každopádně, jak jsem zmiňoval, nejslabším článkem, nicméně aby to nevyznělo zas až nějak úplně až moc hanlivě, ona není špatná, trapná, hloupá, nebo já nevím co, spíš ale prostě jen nedisponuje ničím, co by jí dělalo kvalitnější, či zábavnější, než tisíce jiných snímečků. Je skutečně až příliš hodně jednoduchá, průhledná a se zvraty, které rozhodně nejsou zrovna dvakrát originální. Co ovšem tento film naopak zdobí, je výborné obsazení, kde mě asi nejvíce bavili Tim Robbins a Mark Boone Junior ve vedlejších rolích, ale i ty ústřední byli fakt fajn, tedy krásná a nestárnoucí Jennifer Aniston a sympaťák John Hawkes, ti všichni zde prostě tvoří vážně zábavnou partičku, která upřímně baví. Humor zde hledat je pak krapet překvapivě zbytečné, že by mi tu ale vyloženě nějak chyběl, to tvrdit nemohu. Jde zkrátka o takovou milou jednohubku, která rozhodně nenadchne, ovšem nějak se jí vyloženě vyhýbat, by byla určitě škoda a možná i chyba. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Samo to nevedelo čo to chce byť...tvorcovia varili varili až spravili horko-ťažko stráviteľný mix všetkého možného a vo výsledku je to žiaľ len nuda...únos plný nelogického správania..kopec divných postáv ktoré patria / nepatria do filmu..snaha o drámu / komédiu...a koniec to pochová definitívne....škoda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film ma navnadil, lebo je to vraj prequel Jackie Brown, ktory sa venuje postavam, ktore pôvodne hrali Robert De Niro a Samuel L. Jackson. Novi herecki predstavitelia tym pôvodnym nesiahaju ani po clenky. Okrem mien tychto dvoch postav tie dva filmy nemaju nic spolocne. Dokonca ani styl. A to nehovorim o kvalite. Toto je neskutocne nezazivna nuda v ktorej ustredna dvojka unesie Jennifer Aniston a do konca filmu sa tam neustale keca. Samozrejme sa dockame aj nejakej tej sokujucej pointy, ale po tom nekonecnom utrpeni, mi bola ukradnuta rovnako ako cely film. Vlastne ani neviem za co davam 1*. Snad za vypravu, kedze celkom verne navodili, ze sa to odohrava v sedemdesiatych rokoch. 2/10. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Totálně pohodový film. Dlouho jsem se nedíval s takovým klídkem, ležíte, čumíte, film si běží.. V půlce se to fajně zvrtne, a dobře se to zamotává. Až opravdu nechápu zdejší hodnocení. Neříkám že je to něco převratného ale tak dobře se na to dívá, a to je jedna z věcí proč se na film čumět. Navíc skvělé herecké obsazení, fajn soundtrack, a parádní atmosféra. A Jennifer Aniston, ta baba jako nestárne nebo co? Ne, prsíčka neukáže.. Rozhodně můžu doporučit, protože tak pohodových filmů moc není. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Connecticutu začátkem roku 2013. (gogos)
  • Film původně chtělo natočit studio 20th Century Fox už v roce 1986 s Diane Keaton v hlavní roli. K uskutečnění však nedošlo, protože námět byl považován za velmi podobný filmu Bezcitní lidé (1986). (gogos)

Reklama

Reklama