Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen jste mu ušetřili kolem 100 litrů ročně na alimentech." Unést manželku bohatému týpkovi, který právě požádal o rozvod, je skutečné terno. Kdybych to udělal já, tak by dopadlo úplně stejně. Já bych tedy unesenou krásku alespoň omezil na pohybu, aby nemohla koukat na mou sličnou tvář a típat cigáro o oko mého nacistického parťáka. To nic. Chybami se člověk učí a tohle nebylo vyloženě špatné. Zejména hod kozaté Melanie do bazénu mi připadal hodně povedený, ale zbytek mé spokojenosti spočívá hlavně v tom, že rád šmíruju Jennifer Aniston i Islu Fisher. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tento film je postavený na perfektnom časovaní udalostí a tak trochu na nepredvídavosti. Ústredná dvojka nič moc, ale dokázali vymyslieť plán, získať informácia a rozbehnúť akciu, ktorá sa nie ich pričinením vyvinula úplne inak. Nacistický kamarát tomu tiež nepridal, no. Anistonka výborná, ona jedným výrazom dokáže povedať toľko vecí. Tým že je to krátka, plné rôznych udalostí, dokáže to udržovať pozornosť, nie je to nasilu vtipné, žiadne fekálne humore a podobne. Za mňa prekvapenie a veľmi fajn. 3 z 5 ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toto jevilo jako brilantní promyšlený "thriller" na paty šlapající takovým počinům jako např. Sbal prachy a vypadni. Ovšem v polovině to začalo dost nudit a konec mi přišel laciný, useklý, předvídatelný, unylý, prostě ne ... Jediné lákadlo tady byla J. Aniston, která hrát umí a je stále pohledná. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Chýba tomu lepšie tempo, výraznosť. Za celú dobu sa toho udeje veľmi málo, väčšinou sa len kecá, žiadna akcia alebo twist (možno v závere, aj ten len podčiarkuje celkovú nevýraznosť). Má to potenciál filmu, ktorý vám bude väčšinu času vyludzovať nenápadný úsmev, kútik síce chvíľu má chuť ísť hore, ale potom opäť opadne a vy len bezradne pozeráte. Pri filme, ktorý chce byť čiernou komédiou (občas sa tak tvári) a založenom na absurdných situáciách sa to však priam žiadalo. Nezachraňuje to ani Aniston a zvodná Fisher (ktorú som nespoznal). ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Poklidný filmek bez větších ambicí si nedokáže prorazit cestu v žádném ohledu. Po dějové stránce nevýrazný, prakticky nikam nesměřující příběh, kterého (kromě Johna Hawkese) netáhnou ani výraznější herecké výkony. Komediální stránka ja prakticky nulová, a tak tato oddychovka boduje snad jen povedeným hudebním doprovodem a výborným finále. Life of crime je typickou ukázkou žánrovky, která rozhodně neurazí, ale bohužel také ničím nenadchne. Těžký průměr... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Film původně chtělo natočit studio 20th Century Fox už v roce 1986 s Diane Keaton v hlavní roli. K uskutečnění však nedošlo, protože námět byl považován za velmi podobný filmu Bezcitní lidé (1986). (gogos)

Reklama

Reklama