Reklama

Reklama

Lady Gaga: Na ostro!

  • USA Lady Gaga: On the Edge
všechny plakáty

Obsahy(1)

28. 3. 1986 se narodila dívka, která dnes vládne světové popové scéně. Má svůj styl a názory, občas je více než extravagantní, její písničky slyšíte všude a milují ji milióny fanoušků po celé zeměkouli. Na nejnovějším DVD, natočeném roku 2011, s názvem LADY GAGA: NA OSTRO! se vám pootevřou dvířka do jejího života a uměleckých začátků. Její přátelé Paris Hilton, Rihanna, Beyoncé, Madonna či Justin Timberlake vám prozradí jaká skutečně je a čím si získává srdce svých posluchačů. Ve svých 26 letech je i módní ikonou zásluhou nápaditých kostýmů a provokatérkou díky dokonalým tanečním vystoupením. Zaposlouchejte se do úryvků z jejích koncertů, kde uslyšíte hity jako jsou Born This Way a Bad Romance. Během sledování 68 minut DVD LADY GAGA: NA OSTRO! poznáte skutečnou Lady Gaga očima těch, kteří ji znají nejvíce a kteří jí všude sledovali. Lady Gaga je dnes světovou kulturní ikonou a vy uvidíte proč. Na DVD uslyšíte i tyto skvělé hity: Judas, Lovegame, Edge of Glory, Poker Face, Bad Romance, Born This Way, Papparazi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Petrycukat

Petrycukat (hodnocení, recenze)

ChArLeNe

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAsmrdisAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkecaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAm

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

whack

booože. ešte stále si na mňa naštvaný pre dačo, že na mňa musíš reagovať? move on

iba jeden som takto hodnotila, a mám na to svoj dôvod. kľudne by som mohla byť hater, a tak odpad všetkých jej klipom. ale nedala som, iba som pár okomentovala.

na příspěvěk reagoval Petrycukat

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Billie777 , OziRaziel , xdenulkax

súhlasím. ja gagu neznášam, a nie som taká úchylná, aby som to aj napriek tomu pozerala iba preto, aby som tomu dala odpad.

vonkoncom nechápem tích, čo niečo/niekoho nemajú radi, a dávajú niečomu odpad i keď to nevideli, iba preto, aby mali viac hodnotení na konte.

na příspěvěk reagoval whack

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

Squirrel13

ja by som na tvojom mieste než sa dať presvedčiť priateľkou tento výplod pozrieť, jej radšej ukázala OZAJSTNÉ speváčky, pretože očividne žiadne nepozná, keďže si myslí, že gaga je najlepšia.

tak napr. z tých nových Adele, Lana Del Rey

zo starších Anastacia, Christina Aguilera, Madonna, Celine Dion, Alicia Keys, Tina Turner, Whitney Houston

Zodiak455

Zodiak455 (hodnocení, recenze)

Kámoška mi poslala z někama odkaz že se na to mám podívat.Po pěti minutách jsem to vypl a už o Lady Hnus nechci nikdy slyšet!

Squirrel13

Squirrel13 (hodnocení, recenze)

Achjo... Upřímně Robocopa taky moc nemusím, ale přítelkyně prý nezná "lepší zpěvačku". Ačkoliv já jsem byl od začátku odtažitý, tak mě donutila dokument zhlédnout. Musím říct, že nic moc. Nejsem ani zastánce, ani odpůrce Lady G, ale vím jedno, tenhle dokument se nepovedl. Nejenže tam byly textové chyby (napsat Rhianna místo Rihanna je podle mě více než hloupé od někoho, kdo dělá dokument o pop-music 21. století), ale celkově v dokumentu nebylo víc, než sestříhání jednoho rozhovoru prolínaného názory už na pohled hloupých lidí. Semtam nám "královna popu" zapěla naživo nějakou tu svoji baladu. Jediné pozitivní na celé zkušenosti bylo, že jsem s přítelkyní prohloubil vztah (ale za jakou cenu??). Musím přiznat ještě, že hlas opravdu nemá špatný, ale to je z pozitiv vše. . 
Na druhou stranu 95% z Vás, co jste tu hodnotili, dokument nevidělo. Další klasika, ke které musíte dát odpad z důvodu, kterým zřejmě nerozumíte ani Vy sami. Proto chci hodnocení trošičku vyšvihnout výše, na protest proti hlouposti. Normálně bych tomu dal *, ale že je celé hodnocení ovlivněno povrchními lidmi, tak dám ***. Vím, že nejefektivnější by bylo plácnout sem pětihvězdu, ale to už bych se i před sebou musel stydět... 

na příspěvěk reagoval ChArLeNe

ouniles

ouniles (hodnocení, recenze)

Euroboy: vsichni si dejte odpad za to ze se o tyhle blbosti vubec bavite

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

 

Tomulka: Lady Gaga není kontroverzní. Jen se snaží být.... Podívej se třeba na metalový zpěvačky a uvidíš co je kontroverzní

whack

whack (hodnocení, recenze)

Euroboy: Rozkaz, filmovej fuhrere, napis mi osnovy, co mam ako hodnotit a mozes rovno aj ze kolko hviezdiciek mam tomu dat :D Je mi absolutne jedno kolko ludi tomu dalo odpad, to moje hodnotenia skutocne vobec neovplyvnuje.

Tomulka

Tomulka (hodnocení, recenze)

No já za sebe můžu říci, že hodnotím jenom to co jsem viděl opravdu celé a to jsem fakt vydřžel pár blbostí až do konce jenom kvůli této zásadě. Ale je faktem, že pokud hodnotím celý film tak bych měl celý film vidět. Každopádně jsem narazil na pár filmu na které se fakt dodívat nedalo fakt to nešlo. Ti co zde hodnotí udávají svým způsobem trend a pokud k tomu přistupují nezodpovědně je to velká škoda. Nic méně člověk s emusí zařídit, že a proto se nedívám na hodnocení, ale koukám na komentáře pouze pečlivě vybraných uživatelů. Díky všem za názor, protože vzhledem k nim se na dokument budu muset podívat, zdá se že je kontroverzní jako Lady Gaga samotná :))

radek.896

radek.896 (hodnocení, recenze)

Hádat se kvůli takové nule... Jenom fanoušci to snad zkouknou celé. Já jsem dal 10 minut a je to odpad. Jako fakt k čemu to dokoukat, když je to už od začátku odpad??? Byla by to jenom zbytečná ztráta času!  To je úplně stejné, jak dávají na prima love Cestu do ráje. Už představování v top staru vyvolalo u mě jasný odpad. Pak jsem ze zvědavosti zkouknul první díl a stále to byl odpad... 

Corpsegrinder

Corpsegrinder (hodnocení, recenze)

whack: tvoje bagetová teorie by byla lépe převedená spíš na argument "viděl jsem že se to zde nikomu nelíbí tak to taky ohodnotim jako sračku". už když na to tady koukám tak vim že to bude kravina, přesto to nebudu hodnotit a už vůbec ne zkoušet na to koukat když vim že to stejně půjde mimo mě. jakejkoliv film kterej jsi neviděl celej byť jsi minul třeba jen 10 minut bys hodnotit neměl vůbec. to co by u tebe vyvolalo nutkání dát třeba i jednu hvězdu se totiž může stát klidně během 5 sekund. tys nehodnotil film, tys ohodnotil 5 minut filmu. tak se nad tim zamysli a nedělej ze sebe idiota.

MishellL.

MishellL. (hodnocení, recenze)

Lady GAGA je pro mě tak kvalitní umělec, jako hodnocení toho dokumnetu!!!

Uživatel whack smazal svůj příspěvek.

mates.dc

mates.dc (hodnocení, recenze)

whack: (předem - neviděl,nehodnotil,nebudu koukat,dostal jsem se sem náhodou) ....proč to teda hodnotíš,když jsi to neviděl?To je jako bych se koukal jen na trailery a podle toho hodnotil všechny filmy.Takové lidi bych odsud vyhazoval!!

xdenulkax

xdenulkax (hodnocení, recenze)

Fakt to nehodlám předem odsuzovat a už vůbec né hodnotit odpadem jeno proto že ji nemám ráda. 

na příspěvěk reagoval ChArLeNe

whack

whack (hodnocení, recenze)

Keď ma serie už prvých 5 minút, prečo by som to mal znášať celých 68 minút? Nechápem.

OziRaziel

OziRaziel (hodnocení, recenze)

No hele mě to taky nejak nepřekvapuje. Tady je spousta slabomyslných, kteří něco hodnotí aniž by to viděli. Taky si myslim že třeba Stmívání je " zhovadilost , jako když hovado" a nehodnotil jsem je protože sem je neviděl (až na první dva filmy, ty sem naneštěstí viděl)...Nebo si někdo řekne :" Wrestling je blbost..najdu všechno na CSFD co má co společnýho s wrestlingem a ikdyž sem to neviděl tak tomu dám odpad!" njn někdo je hold zamindrákovanej a myslí si, že kdyz bude mít o něco víc hodnocení (i přez to že to nevidel) bude z něho lepší uživatel CSFD.

na příspěvěk reagoval ChArLeNe

Billie777

Billie777 (hodnocení, recenze)

Taky by mě zajímalo, jestli to hodnotící viděla celé. Když už to hodnotí, měly by to vidět, ne? A ne dávat odpad jen proto, že nemají Lady Gaga v lásce. To je trochu nelogický...

na příspěvěk reagoval ChArLeNe

Uživatel whack smazal svůj příspěvek.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Tak schválně, kolik hodnotících to doopravdy vidělo? (Tím se toho nijak nezastávám)

Reklama

Reklama