Reklama

Reklama

Brána do záhrobí

(festivalový název)
  • Česko Zombie: Město duchů (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Luisiana 1927: jedné noci přijíždí do zdejšího hotelu skupina mužů a z pokoje č. 36 vyvlečou násilím muže, který je podezřelý z provozování černé magie. Zavlečou ho do sklepení hotelu a tam brutálně ukřižují. Svým činem však způsobí otevření jedné ze sedmi bran pekla, o které se píše v magické knize Eibon. Luisiana 1981: do opuštěného starého hotelu přijíždí mladá žena, která zde hodlá začít nový život. Brzo však zjišťuje, že s hotelem není něco v pořádku... (caligari)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Mám ráda staré kousky, ovšem film musí mít propracovaný scénář, což tento film naprosto postrádá . Je to škoda kdyby si s tím trochu víc pohrály a dali záležet mohlo by to být hodně dobré . Místo toho je to po dějové stránce naprosto odfláknuté a zaměřili se na cákance krve a samoúčelné gore . Film je prostě jen o gore a to je špatně. Většina filmů co je zaměřená na gore tak postrádá propracovanou dějovou linku a málokdy je tam obojí vyvážené. Pokud vévodí gore obvykle je to špatný film a tady se to ukázalo. Za celou dobu jsem tam zaznamenala atmosféru jen 2x a to je na celý film málo. Takže o nějakém nejlepším filmu Fulciho nemůže být řeč . Má mnohem lepší a propracovanější film jako je třeba film Zvuky temna to bylo super, ale tohle je propadák. Co musím pochválit je hudba, ta byla dobrá. Jinak nejlepší na tom filmu je úvod a ten závěr to mezitím je o ničem.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Italský horory prostě nejsou dobrý, tady je jen další důkaz... amatérská nezajímavá dětská sračka. 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

jjlukas

Fulci bol uchylna osipana a tento udajny vynikajuci hororo je pre mna len priemer, neznasam Fulciho a jeho uchylarny, to bude tym 

jjlukas

jjlukas (hodnocení, recenze)

Na to ze je to stary horor je dost dobry a lepsi ako terajsie sracky co tocia.Toto a demoni su jednoducho stare dobre klasiky ktore nemozeu chybat v mojej zbierke :D

na příspěvěk reagoval Martin741

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

obitus: vždyť prý na otrlým divákovi pouští fekální porno, tak co by bylo divnýho na tom, kdyby to dokonce celý organizoval LIVINGDEAD? :) 

obitus

obitus (hodnocení, recenze)

Obsah nadprůměrně vypatlaný. Livingdead píše pro Otrlého diváka?

Geller

Geller (hodnocení, recenze)

Tak ten trailer zde uveden je hustej :D . Nedoporučuju jej prohlížet před shlédnutím filmu jako takového.

dude1

dude1 (hodnocení, recenze)

Hehe,ten doktor bol teda riadne vytretý. Zombikov strieľal do tela aj do hlavy. Samozrejme že zombici zomreli len po strele do hlavy, ale kdeže, doktorko aj napriek tomu strielal neustale aj do tela, akoby bol slepý. Takúto demenciu nemám v týchto filmoch rád.

Kubaso

Kubaso (hodnocení, recenze)

Tak tohle je naprosto geniální kousek! Nelíbil se mi hned napoprvé, ale teď vím, že ho z hlavy jen tak nedostanu. Jeho jediný nedostatek vidím ve scénáři, ale nesouhlasím s názorem, že děj hraje jen vedlejší roli. Spousta souvislostí mi došla až po několikerém shlédnutí, jelikož je scénárista důmyslně ukryl :-) Některé ale pochopit nelze, to přiznávám. Je to pro mě jeden z mála hororů, které dělají čest svému žánru a doporučil bych ho všem, kteří mají horory OPRAVDU rádi a americká produkce už jim nestačí.

arie

arie (hodnocení, recenze)

no tak toto bolo moje prve stretnutie s Fulcim a dopadlo celkom pozitivne, kedze som od filmu nic necakal, ale dostal som velmi chutny a velmi brutalny horor. :-) samozrejme, ze dej hra vedlajsiu ulohu...

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama