Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja teda nie som do KP nijako zbláznená a dokonca nezvyknem pozerať ani hudobné dokumenty. Možno preto ma tento tak chytil (trochu zmeny). Zapla som ho zo zvedavosti na HBO... a zostala pri ňom sedieť a pozerať. Zaujalo ma nielen zákulisie, biografické údaje (je mi jasné, že nie všetko je úplná realita a pravda;-), ale aj tá úžasná farebnosť jej vystúpení, kreatívne kostýmy, vybuchujúca energia z tej baby, imidž. Hudbu v TV nesledujem, klipy nepoznám a vlastne som pomerne "out", preto ma aj trochu prekvapilo, že ma to baví. Myslím, že je to dobre spravený dokument aj po stránke remeselnej. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Asi je zbytečné říkat, že si tento dokument nejvíce užijí fanoušci Katy Perry. Já Kate mám dost rád a její muzika mě baví. Dokáže mě rozveselit, pobavit, být příjemně ulítlá a pozitivně naladěná. A když, jsem sledoval dokument, tak mě přišlo, že taková je i ve skutečnosti. Má ráda zábavu, po letech odříkání se konečně baví a má ráda hudbu a své fanoušky. Taky se mně líbilo jakým způsobem je zachyceno její koncertování, přípravy a námaha. Dokument všechno krásně zachycuje a mně mrzí, že nejde více do hloubky a ty nejzajímavější věci jen nakousne. Hodně zajímavý dokument. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mnohem spíš než dokument je to dlouhometrážní reklama na podporu nadcházejícího turné 2013 a celkového image. Konec konců, snímek vznikl v její produkci a všechno se podřídilo jejímu PR a natočilo tak, aby výsledný produkt přesně zasáhl cílové publikum. Název je vlastně pravdivý. V několika momentech máte možnost zahlédnout tvář Katy Perry bez silného nánosu make-upu, ale že by vám dovolila nahlédnout pod naaranžovanou nablýskanou slupku, že byste mohli poznat její skutečný charakter, to ani náhodou. Kate se opakovaně přiznala k obdivu k Madonně a je vidět, že se snaží napodobovat její způsob prezentace v popkultuře. Kate dnes fušuje stále víc do herecké branže a tomhle snímku je víc než dobře vidět. Nejde o špatnou zpěvačku, ale to cílení na puberťačky a nedospělé ženy všech věkových kategorií posouvá její projev a aranžmá písniček někam na hranice grotesky a naplňuje všechny negativní stereotypy o produkci pro adolescentní publikum. Barbínovský styl, růžové paruky a sladké úsměvy vysílané na všechny strany. Všudypřítomný povinný optimismus, nadšení a banality typu Katy je úžasná, turné je fantastické. Novácký dabing navíc podtrhuje ten umělohmotný rozměr snímku. Vlastně nevím, jak to hodnotit. Svým způsobem jsem se i bavil, i když kouzlem nechtěného a s vědomím, že informační hodnota tohoto kvazidokumentu je mizivá. Takovou skladbu Hot N Cold mám v oficiálním videoklipu docela rád, ale při pohledu na Kate, jak střídá princeznovské oblečky a snaživě se natřásá, mi bylo, jako by mi někdo vrážel ostře nabroušený kůl do rozkroku. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo...skvělé písně..parádní náhled na turné, atmosféru v hledišti, na jevišti v zákulisí....povídání a spousta fotek a videí, jak se vlastně tou velkou hvězdou stala a mezitím záběry z jejího osobního života. No neříkám, že někdy mi to nepřišlo trošku trapné, třeba jak šla navštívit svou babičku zatímco kamera už byla vevnitř, ale tak zase kvůli takovým pár blbým scénám jsem si rozhodně nenechala tento dokument znepříjemnit. Někomu může přijít trapné, že někdo nechá natočit dokument, kde se mu rozbije manželství a tak...ale takový je život, takže proč by ne a popravdě kolikrát některá hvězda se nechá v klidu točit, když ráno vstane z postele a má akné na bradě a je jí to úplně u prdele? Na to jen tak někdo kuráž nemá..takže já si těch 5* klíďo píďo dám, protože jsem si to náramně užila. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ve své hlavě měla už od začátku představu a té se držela - ať už to stálo čas, nervy, úsilí nebo zrušené nahrávací smlouvy. Šla si za svým snem a to se jí bohatě odměnilo (i když jak v kterých směrech, všichni moc dobře víme, jak je to se slavnými a jejich vztahy). Odměna byla vskutku sladká - však né nadarmo je Katy úspěšnější než třeba Beatles, Madona nebo M.Jackson (měla nejvíce TOP1 hitů z jednoho alba). Katy je neskutečná sympaťačka, nádherná ženská (možná ještě hezčí, když není namalovaná) a hrozně příjemnej ulítlej člověk a světová superstár, která ale také má své problémy - to vše vám nabídne tento hudební dokument. PS: Nejoblíbenější píseň? Wide awake - viz závěrečné titulky. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)

Reklama

Reklama