Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková vtipná rodinná oddychovka, kdežto dvojka je regulární hovadina, která naštěstí místy umí být vtipná též. Je to takový slepenec komediálních scén, dost hrubo sestříhaných a jako celek ne moc smysl dávajících. Některé gagy však neměly chybu a to i přestože je humor vyloženě primitivní, hodně pubertální a bohužel místy i dost nechutný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Močící jelen (los vypadá opravdu jinak…), fekální oprava stroje na zmrzlinu, „sexy“ myčka aut, polévání ředitele modrou barvou a podobné scénky jdou absolutně mimo můj vkus, takže je asi zřejmé, že jsem se moc nepobavil… A nejde o to, že by mě tento typ humoru jakkoli pohoršoval, jde prostě o to, že mě nebaví. Do očí bijící je naprostá absence děje nebo zápletky, což je věc, kterou bych očekával i v komedii, pokud se tedy nejedná o sitcom, Kameňák či jinou změť trapných situací pouze vydávanou za komedii. Pak bych taky vytknul kameramanovu zálibu ve výstřihu vyprsené Salmy Hayek, což o to, je to pořád kočka a navíc sympatická, ale komické mi to nepřipadalo a kdybych toužil sledovat něčí poprsí, sáhnul bych po jiném žánru. Za těch pár dobrých vtipů, kdy jsem se zasmál, a Steva Buscemiho dávám jednu lepší hvězdu. A jestliže se tady někdo sníží k tomu, aby někomu nadával za to, že se mu to nelíbilo a že si dovolil vyjádřit otevřeně svůj subjektivní názor, tak to jen vypovídá o jeho inteligenci a zdravém rozumu. Není pak asi překvapením, že takový jedinec bude tento typ komedie zbožňovat… ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Je to již po sedmé, co se ve filmu setkávají Nick Swardson a Adam Sandler. Současně jde o 9. spolupráci Adama Sandlera a Steva Buscemiho. (Langy10)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama