Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 2

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Byla jsem až překvapená, jakým způsobem zaujímala první třetina. Nápad s časovým zásekem se zdál jako neokoukaný a nevšední, ale bylo jasné, že, kdyby film chtěl dosahovat alespoň k pomyslné dokonalosti, muselo by se na něm pracovat trochu jinak a lépe. Atmosféru se též nepodařilo ideálně navodit, ale uznávám, že něčím mě tento snímek přece jen zaujal. Po jisté době ale tvůrci nastolili klasickou, obávanou béčkovou splétačku, ze které se nelehko jedinec vymotá a neumím si představit, jak jim to do sebe zapadalo na papíře. V určitém momentu už jsem se jen obávala, aby to celé nespadlo ještě níž, než se zpočátku zdálo. Abigail Breslin to tahala, jak se dalo. Nebylo to tak katastrofální, jak jsem čekala. Začíná mi v určitých rysech jejích výkonů zdálky připomínat Chloë Grace Moretz. Je škoda toho zmateného příběhu, kdyby byl pojat trochu stravitelnější formou, bylo by víc co ocenit. I tak to byla uspokojivá projekce. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Takže Natali podľa očakávaní opäť potvrdil, že je tvorca plný skvelých nápadov, ktoré ale nedokáže dotiahnuť do konca a vysporiadať sa s nimi. Ale bavilo ma to! Pointa a vlastne celý dej sú postavené na presnom opaku všetkých Shyamalanovských thrillerov, čo si už samo o sebe zaslúži štyri hviezdičky. Za originalitu. Ale od polky sa to už nikam nevyvinie a záver je (aj z pohľadu druhej strany) rovnaký, ako v Ozvenách mŕtvych a desiatkach ďalších. 65% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Z malé drzé holčičky ze Zombielandu skočila Abigail do šukézní puberťačky tady. Haunter se vyznačuje skvělým vyprávěcím drivem, který mě uchvátil a každou minutu jsem odkrýval tajemství s Aby. Herecký výkon této slečny byl úctihodný a určitě se chytne v dalších dobrých snímcích. Atmosféra ve filmu byla vážně hustá a ani nůž od Polraicha by jí nenasekal. Skvělý film, skvělý příběh, skvělý casting. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak trošku zklamání. Hodně jsem se těšil na duchařinu u který mi aspoň trochu poběží mráz po zádech a kvůli tomu jsem si film pustil až ve 2 ráno, no a měl jsem co dělat abych neusnul. Nechápejte mě špatně tenhle film je dobrej, má kvalitní scénář, dobrý příběh a..... to je asi tak všechno. Atmosféra taky nebyla vůbec špatná ale po chvilce se vypaří. Herecký výkony jsou dobré jak u koho. Breslin moc nepředvede, Hewlett se zase moc neukáže no aspoň McHattie stojí za to. Jeho hlas i jeho vzhled prostě ukazuje na hajzla v každém filmu. Škoda že režisér nepřitlačil na pilu takhle z toho je jen další průměrná duchařina bez větších koulí i když poměrně originální. Kde jsou ty časy Amityvillu? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Film, kde živí strašej strašidla, strašidla strašej živý a taky se tu strašidla strašej navzájem. Sice to vypadá jako zmatek, ale ten nápad neni celkově vůbec špatnej, ale zpracování se Natalimu příliš nepovedlo. Nemá to herce, nemá to atmosféru, nemá to lekačky. A když to nemá ani jednu z ingrediencí, která dělá dobrej horor dobrym hororem, začnou vyplouvat na povrch díry v logice. A že jich tady bylo sakra dost. Je to škoda, protože scénárista zjevně nebyl úplný pako a jméno režiséra taky slibovalo něco víc. Ale halt to tentokrát nevyšlo. Snad příště. 30% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)
  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)

Reklama

Reklama