Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Název Žena zabiják.Ten film jsem si pustila dosti s nechutí jakože co to bude s takovým názvem.Po lážo plážo začátku začal holý boj ne o jeden ale o dva životy..Ta baba byla fakt dobrá už jen to že není žádna vychrtlá chudinka dalo tušit že to bude nářez.Byl.Nic vyumělkovaného .Obyčejné.Žádný zbytečný cirkus všechno do sebe zapadalo.Ledvina zůstane tam kde je. A basta. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Gině Carano se hravě daří to, o čem si Salma Hayek může v Everly nechat jenom zdát. Umí akci. Což je společně s ručním digitálem a vcelku atmosfericky znázorněnými reáliemi temných uliček zlých čtvrtí Puerta Rica asi to jediné co se dá vypíchnout v ohraném bijáku o hledání ztraceného manžela. Gina má určitě navíc kdyby to chytil do ruky schopnější režisér akčního žánru. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Gina Carano má charisma, krásně se na ní kouká a z hlediska rvaček nemá s ohledem na svou kariéru v bojových sportech minimálně v ženské kategorii absolutně žádnou konkurenci. Z tohoto důvodu by mě ani nevadilo, že pointa příběhu tady už byla vícekrát než číslice současnýho roku, dokonce bych dělal že nevidím ani při vyslovených pitomostech zejména v závěrečný fázi filmu, ale těžko odpouštím pocit nudy, který jsem při sledování filmu pociťoval pokaždý, když Gina přestala akčnit. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno