Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Gina Karano vymlátila kompletně jeden celej Karibskej ostrov od veškerejch zlořádů do mrtě ... Extrémní Béčko, u kterýho jsem myslel že to fakt po 10 minutách vypnu hlavně kvůli příšerné "televizní" kameře ... Ale pak jsem si nějak zvykl a ona tam furt běhala v tílku opálená a v kraťáskách a řezala tam jednoho bouchače za druhým ...a nějak jsem u toho vydržel a v celku se i bavil... Ale jo, přejme jí to holce ... 2* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čekal – nic moc „akční“ béčko, které ani Gina nespasí; no vlastně, nebýt té, nikdo si to nepustí. Ono ani té akce není tolik, ale zase když je, není zlá. Víc mi vadí pár nelogičností, obzvlášť v závěru, když ho nezabila. # Dostala mě skvělá hláška: „Ve skutečnosti jsem ho nezabil. On jenom spí.“ # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce ** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno naopak. Neunesou jí, ale jeho a tudíž nezachraňuje on, ale ona. Ale jinak je to vesměs klasika se ztracenou osobou blízkou a strastiplným hledáním plným násilí a krve. Co In the Blood od podobně tuctových akčňáren odlišuje je Gina Carano. Jasně, těch akčních hrdinek jsme tu už měli kvantum, ale vesměs to byly hollywoodské modelíny, které se naučily pár otoček a zbytek zvládnul střih. Jenže Gina opravdu umí a je to sakra vidět. Navíc to neni žádná botoxová rašple vyžívající se ve večerních róbách, ale obyčejná holka krev a mlíko, jak už tady někdo napsal. To jí v mých očích dělá zajímavější a co si budem povídat, i přitažlivější, ačkoliv nesplňuje ten klasický typ filmové krasavice. Tady navíc ukázala, že umí i hrát. No na psychologická dramata to není a hvězdou divadelních prken by se taky asi nestala, ale na druhou stranu to není žádna druhá Cynthia Rothrock. Řekněme, že je to takový Mark Wahlberg ženské filmové scény a to už je určitě na víc, než na nízkorozpočtové, jakkoliv dobré, akčňáky. Podle hodnocení jsem příliš neočekával, ale nakonec jsem příjemně překvapen. 75% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama