Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci exploiťák novej vlny. Fakt sila, kopec násilia, krvi a odporností v rozumnej stopáži 95 minút. Síce to má pomalší rozjazd, ale hneď ako sa hlavné postavy dostanú ku rodinke, nastupuje atmosféra a ten zlý pocit, že čosi nie je v poriadku. Potom to už začína, jedna vražda za druhou s excelentnými gore efektmi. Síce niekedy idú mimo kameru, ale je to celkom šikovne natočené, takže si to veľmi ani nevšimnete. A tá rodinka to je fakt sila, niečo na štýl TCHSM, len trochu vážnejšie. Pointa je tak trochu mysteriózna a do filmu mi nejako nezapadla, čo už. Singapúrsky exploiťák tu asi ešte nebol, takže odporúčam pozrieť. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o množství krve, tak se tento film řadí jednoznačně na přední příčky. Je to prostě krvavý masakr, ve kterém si užijete veškerého řezání, sekání, porcování, kuchání, drcení, pálení, mlácení, střílení, vláčení, bodání a tak podobně. Na nějakou logiku se docela zapomíná, což by se dalo v některých momentech odpustit, ale občas je to až moc přitažené za vlasy. Film se v mnoha momentech inspiroval francouzským Uvnitř, takže se zde setkáme s množstvím stejných věcí a situací, což chvílemi trochu kazí dojem. Mysteriózní motiv filmu se ještě dá snést a působí celkem zajímavě. Pokud máte rádi krvavé filmy, kde o nějaký děj moc nejde, tak s chutí do toho. 55% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Srovnání s několika filmy je bohužel víc než nutné, protože jedinou, ale fakt základní chybou filmu, je její neoriginalita a vyloženě vykrádání scén, které někdy působí i vizuálně podobně, jako v některém filmu,který vznikl před tímto ... To je základní chyba filmu a bylo to tak moc, že to ten stupínek strhává a za plný počet to není ... Vpomeňme Texas Chainsaw Massacre, The (1974), Hostel (2005), Á ´LInterieur (2007), Frontier(s) (2007) a Timber Falls (2007). A to jen například, těch vykradených scén z horrorů zde je mnohem více ... škoda, filmaři mohli předvést aspoň trochu inteligence a nastavit děj, místo a postavy trochu jinak a bylo by to pro diváka jako jsem (napříííklad ... ) já, úplně něco jiného .. No ale jiank? Barák zamčený na zámek, šílená pošahaná agresivní rodina. Několik mladých lidí, kteří se sem dostali kvůli záchraně dívky na silnici (pro dobrotu pod motorovku ....) (neberte stopařky ...) a pak mega krve, násilí, GORE,GORE, psycho, násilí a pak poslední třetina filmu, kdy se konečně zbylá partička obětí dostane trochu do formy a začne se bránit ... v tu chvíli to teprvá začne!! Masakr jako prase a to co tam třeba hlavní hrdinka provede všechno s hlavní záporačkou mi chvíli způsobilo v hlavě otázku, kdo skutečně je ten záporák a kdo obětť... Motorová pila, bodné a sečné nástroje, nějaká ta magnumka, brokárna, samurajský meč, turecká šavle, kuše, podpatek dámské boty, plyšák na tužce, nejlepší zlomení vazu otočením hlavy do strany, jaké jsem kdy viděl (překonává i bojové karate/kung-fu filmy!!), jeden nečekaný porod, porozené dítě uprostřed toho všeho chaosu a megabrutální vřavy, docela nadějní policisté, co se neserou ... Je toho spousta, co se mi fakt strašně líbilo ... DOPORUČUJI pro otrlé diváky!! Od 18 let, nikoliv pro slabé povahy!!!!! ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jediný rozdíl mezi Macabre a "novou krví" je ten, že Macabre je řemeslně horší (strašné postsynchrony), než jeho bratránkové. Brutální je to teda až na půdu a místy mi Darah připomínala i hongkongské Cat III (The Untold Story - a to nejenom postavou řezníka). Prozatím nejkrvavější horor roku. Alespoň do té doby, než k nám připlavou piraně! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama