Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Do prdele to nemohli zůstat jen u natáčení dalších dílů? Ne! Museli se srát do remaku a snažit se předčít originál před 14 lety, ani v nejmenším se jim to nepovedlo. To dementní chování postav mě zvedalo pořádně ze židle. Jediný, co jim šlo zacházet trochu s umělým podpalovačem a to si museli ještě přečíst návod, jak se stát lesním pyromanem. V nejbližší době si musím pustit originál, abych na tenhle paskvil zapomněl! Dávám 20% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Píše to v komentáři skoro každý a bohužel je to tak, neskutečný festival, přehlídka, schůzka, setkání a snad všechny možné druhy shromáždění demence v jednom filmu.Něco tak stupidního sem neviděl roky, tolik brutálních kiksů v logice a chování postav...to je masakr.Malý výčet pro zasmání.Borec chodí po lese a střílí si z pušky, náhodou postřelí rozpadajícího se bezďáka a v klidu odběhne, nikomu nic neřekne pohoda.Bezďák se přimotá k chatě a chce ukrást auto, tak vyběhnu a začnu to auto celý rozbíjet pálkou, načež ho celý roztřílím na sračky a bezďáka upálím.Když mi onemocní kamarádka prostě jí hodim do kůlny a když jí chci dorazit po všem, co si vytrpěla, prostě jí místo pořádné rány z milosti raději za živa upálím....sem policajtka, přijdu k chatě kde je celý auto na sračky a od krve, ale jen hodně podivně balím fešnýho klučíka a v klidu odjedu do prdele.To je jen něco málo totální scénáristické retardace kterou si po těch dvou měsících od projekce vybavuju.Proč teda ale 3 hvězdičky?Protože sme se s mladou upřímně a fakt kurva hodně natlemili a to gore je taky slušně výživný.Cabin Fever je tak enormě stupidní ve všech ohledech, že to prostě musí být úmysl tvůrců, protože jestli cokoliv z toho mysleli vážně, amerika má větší problém...než sme si mysleli.40%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

V zásade vo veľkej miere podobné s verziou z r. 2002, hlavne po obsahovej stránke. Jediné čo je v tomto prípade lepšie je vizuálna stránka a trochu sympatickejší herci. Masakrík to však bol pekný, treba uznať. Škoda, že príbeh toho neponúkne viac ohľadom tajomného supermäsožravého vírusu, hodilo by sa mi tam nejaké historické podhubie a pár slov o tom, čo to je vlastne zač. Takto si vlastne divák musí dať nekonzistentne dokopy tento snímok s Patient Zero (2014). Lepší priemer. 65/100 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmu musí dať vyššie hodnotenie každý človek, ktorého inteligencia prevyšuje moravskosliezsky či ostravský odpad, ktorý za svoj B-komplex evidentne vďačí tomu, že sa v detstve takmer utopil vo svätenej vode, kedže jeho retardovaní rodičia už pri narodení pochopili, že to, čo vrhli na tento svet je urážkou toho, čomu sa v živočíšnej ríši hovorí ľudská rasa. Človek sa však nad úrovňou čsfd tak akosi prestane časom zamýšľať a skôr uvažuje nad jej zmyslom. Každý normálny divák, ktorý trochu tvorbu Eliho Rotha pozná pochopí, čo bolo jeho úmyslom a prečo má svojich priaznivcov. A nestrannému divákovi sa dostane klasickej béčkovej hororovej komédie, pri ktorej zrelaxuje od pracovných povinností a nebude ako ostravský šampión iba vyciciavať štátny rozpočet poberaním sociálnych dávok. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem zažíval téměř mystický pocit silného a naprosto nezpochybnitelného déja vu, až jsem to už nevydržel, koukl se pořádně na co že se to vlastně koukám a hle - on to remake. Od prvního dílu je to sice 'pouhých' čtrnáct let, ale proč ne, když na to dá někdo prachy... Tak jsem si rychle zopákl i originál a porovnávám... A je to hodně jednoznačné srovnání - oproti jedničce jsou snad všechny postavy dvojky ještě slabší, některé pak dokonce přímo tragické (návštěvník s trávou), nebo supertrapné (místní šerifka). Film sice obsahuje několik hezkých momentů, kvůli kterým jsem chvíli zvažoval i hubené, podvyživené tři hvězdy (nechutnosti s masožravým virem v akci, scény se psem, nebo zfušované "dorážení" Karen), ale hrozně mě znechutil pitomý dialog mezi šerifkou a Paulem na konci. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama