Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

juta 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento film nemohl sehnat, ale naštěstí se zadařilo. Strašně jsem si ho oblíbil už v mládí. Našlo se zde pár slušných hlášek, které se mísí s atmosférou hororu. Takový životní styl, který měl Anton bych si taky nechal líbit. Moc pěkný film s dobrým nápadem a s vtipnou hláškou těsně po zneškodnění ruky. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní kombinace hororu a komedie. Filmek jak vystřižený z dílny největšího magora a přesto funguje výborně!!!Tvůrci při tvorbě scénáři vyhulili jedno malé políčko travičky,protože jinak nevím, kde na ty gagy přišli :-) !!!Jasně spousty lidí bude zase proti , že je to brutální přehnaný a trapný!!Takový ať se jdou bodnout je přece příjemný v sobotu večer vypnou mozek, udělat si havanu s colou a pustit si tuhle oddychovku!!! ()

Reklama

miccio 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to byla pakárna, mě to ale vůbec neurazilo! Pouštěla jsem to s mírným despektem, očekávala jsem úchylnost, a hele - ono to je fakt dost úchylný! :D No musím přiznat, že mě můj akademicko-intošský nadhled rychle přešel, smála jsem se až do titulků. Je to tak blbý, až je to dobrý. A dobrý je to proto, že si to fakt na nic chytrého ani nehraje :). Seth Green a Devon Sawa vedou. :) Ve své třídě je to 85%, takže za 4****! Za Setha ve vzduchotechnice mám chuť tu poslední chybějící * přidat. :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá práca s vlastnou prostoduchosťou. Tvorcovia skvelo používajú humor, nechutnosti i nahotu. Samozrejme nie je to nič zázračné, ale ako film pre uctievačov žánru, je to skvelá vec. Devon Sawa bol neskôr lepší v NEZVRATNOM OSUDE. Najviac ma prekvapila prirodzenosť Jessicy Alby. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, niektoré scény sú bravúrne zrežírované... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ruka zabijak bol v čase svojho uvedenia do kín určite populárny film, nakoľko hororové komédie vždy mali a vždy budú mať svojich priaznivcov. Rovnako treba oceniť dobrý nápad, avšak je to film ktorý diváka prekvapil pred desiatimi rokmi, v súčasnosti už podstatne menej. Nie že by bol film vyslovene sklamaním, ale čakal som o niečo lepší dej a aj lepšie hlášky postáv. Film na jedno pozretie, v čase Halloweenu a rozhodne skôr pre mladších filmových fanúšikov. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Helikoptéra použitá ve filmu byla Bell Jet Ranger II. Číslo registrace N90090. (Valsadora)
  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)

Reklama

Reklama