Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ťažký béčkový priemer, ktorý nestihne ani poriadne naštvať a chvílkami aj zabaví. Príšerní herci splnili presne to, čo sa od nich vo filme s takýmto scenárom očakaválo, teda zmiznúť čo najspektakulárnejšie zo scény. Hlavne závererečná polhodina už doslova volala o rýchlopretáčanie a ukázala schopnosti režiséra. Takto zle vygradovaný (ani béčkový) hororový záver som už dlho nevidel. Mierne horšie ako jednotka, ktorá tiež do tohoto žanru veľa nepriniesla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl vrátit se k sérii Cabin Fever, kterou v roce 2002 odstartoval Eli Roth a rozhodně jsem neprohloupil. Je sice pravda, že dvojka na mě moc velký dojem neudělala, ale nemohl jsem si prostě tento „prequel“ nechat ujít. Navíc režisér Andrews nepatří mezi režisérské břídily a jak se ukázalo, dokázal celkem obstojně ukočírovat i tento film. Asi nejvíce se mi líbila změna prostředí, protože krásy Dominikánské republiky (coby lokace kde se natáčelo) se prostě nedají snad ani popsat. To myslím především z cestovatelského hlediska. Pojďme ale zpátky k filmu. Pokud překousneme prvotní seznamování s naší čtveřicí „pařmenů“, ve kterém samozřejmě nesmí chybět alkohol, sex ani rádoby drsné hlášky a budeme se soustředit především na hororovou podstatu filmu, asi jen málokdo bude zklamán. Scénář nám sice nabídne několik nezáživných pasáží, ale na své si jinak přijdou především milovníci gore scén a krvavých „lázní“. V tomto se tvůrci doslova vyžívali a musím uznat, že se zde objeví hned několik nezapomenutelných scén. Zvláště pokud se vám podobné filmy s postupným rozkladem lidského těla líbí. Chudák Jillian Murray toho musela „vytrpět“ asi nejvíc. Od úsměvné erotické předehry, přes totální rozklad až po robertkovou scénu. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nějak, co jsem očekával jsem dostal. Z první poloviny vím jen tři věci, kozy, cecky a vemena. Bylo na co koukat, ale s hororem to nemělo nic společného. Druhá polovina je temnější, atmosféra zhoustne a i pár docela slušných scén. Při srovnání s jedničkou určitě pokles, ale od druhého dílu se kvalitou moc neliší. Čekal jsem nějaký posun nebo zlepšení, ale ničeho výraznějšího se nedočkáme. Zvládnout se Cabin Fever: Patient Zero dá, ale podruhé se mu radši vyhnu .. 4/10 = 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co film, to odlišný přístup k sérii. Zatímco jedničku jde brát jako atmosférický survival z lesa a dvojku jako komediální splatter ze školního prostředí, trojka se coby prequel vrací ke vzniku ústředního zla. A jeho kořeny se rozkládají na jednom ostrově, kam, jak přesně žánr káže, dorazí grupa playboyů a jedné playmate. Samozřejmě netrvá dlouho a jejich tkáně začnou opouštět majitele…. Patient Zero už nepřekypuje černým humorem, spíš se snaží divákovi podstrčit nějaké to nutné gore (rozmlácení mozkovny obřím černým robertkem) a chvílemi ho držet v napětí. Důkaz? Třeba vniknutí do laboratoře a sestup do jejího podzemí. Smyčcová hudba pak udává tempo, které poleví až v samotném, nepřekvapivě otevřeném závěru. Za mě tedy trojice silných hvězd a Outbreak vyhlížím s nadějí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na Cabin fever 3 jsem se poměrně dost těšil, Andrews film Altitude byla průměrná blbůstka která zabavila a navíc takovýhle filmy nejsou zas tak časté. Ale bohužel film zůstal jen u slabého průměru. Kolikrát jsem měl problémy film vůbec spojit s Cabin feverem, scény kdy hlavní hrdinové putují po ostrově nebo po tom komplexu mi připomínalo totálně jiný filmy než CF. Nicméně krve a gore je poměrně dost a finální ženská bitka je PARÁDNÍ. Puchýře a strhaná kůže je pěkně udělaná. Ale film nakonec zabije divnej konec. Pro mě průměr. Jsem zvědavej jak se vytáhne 4 díl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama