Reklama

Reklama

Dlouhá cesta dolů

  • Velká Británie A Long Way Down (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je silvestrovská noc a Martin (Pierce Brosnan) stojí na střeše budovy vysoko nad londýnskými ulicemi a zvažuje sebevraždu. Vyruší ho Maureen (Toni Collette), která tam přišla se stejnými úmysly. Po ní se po chvíli objeví další dva, mladá žena jménem Jess (Imogen Poots) a doručovatel pizzy JJ (Aaron Paul). V Martinovi poznávají populárního televizního moderátora, který byl odsouzen do vězení za vztah s nezletilou dívkou. Když si proberou všechny své problémy, rozhodnou se vytvořit pakt s přísahou, že vydrží naživu aspoň do Valentýna… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (119)

marek29 

všechny recenze uživatele

Právě jsem přišel o hodinu a půl života kvůli Pavlíkově nekonečné lásce k otřesnýmu angličáckýmu žvatlání Imogen Poots. K filmu: od Brosnana jsem čekal víc, ale jak říkám: je to 96min nudy a vyprávění životních příběhů tří sebevrahů. Hvězdu dávám z milosti a za to, že se jim podařilo přemluvit Jamese Bonda do takovýho braku. Celej film jsem čekal, že přijde nějakej zlom, ale ten nepřišel. Nebrat..! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak to mám udělat, abych pocity, které mám, vysvětlil druhé osobě? To by si měl položit tvůrce tohoto filmu. Má totiž na svědomí film, který z podstaty není vůbec zlý. Aaron Paul, Imogen Poots, Pierce Brosnan, Rosamunde Pike nebo Toni Collette hrají postavy, že byste jim z fleku dali pusu, jenže kde je problém? Asi hlavně v tom, že vlastně ani u jedné pořádně nevysvětlí, kde je zakopané jádro pudla. Prostě nás hodí na střechu mrakodrapu, ze kterého všichni chtějí skočit. Pak najednou střih a vznikne geniální nápad. Proč ale? To je výsledek, ke kterému se hodně těžce dostáváme a to je asi nejzásadnější problém tohoto filmu. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nemastné - neslané. Pochváliť, dokonca vychváliť musím muziku, tá bola fantastická, celý soundtrack ... Brosnan jedna veľká katastrofa, Collette tieto role sedia, Poots trošku urobila rozruch a mala super štýl, Paul výborný hlas, ale nejako extra ma nepresvedčil. Verím tomu, že kniha mohla byť super, ale ako film to miestami bolo nezáživné. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Určitě se najdou mnozí, kteří tomuto filmu dají podprůměr. Toto hodnocení zcela chápu. Ve filmu se toho příliš neudálo, mnoze jinak zaměřeným divákům se to mohlo zdát nudné a zbytečné. Ovšem já tomuto filmu uděluji 5* protože snímek splnil přesně to co splnit měl. U filmu jsem se náramně pobavil. Lehká komedie s nádechem dramatu zcela excelentně zaobalená do jednoho pohodového snímku, nad kterým se člověk pousměje, udělá se mu dobrá nálada, a jde dál. :-) Skvělý námět k tomu navíc doprovázelo po celý film velmi příjemné herecké obsazení v hlavních rolí již druhé spolupráce Aarona Paula a úžasné, mé oblíbené Imogen Poots. K filmu nemám co dodat. Na hledání chyb jsou zde jiní uživatelé. Já osobně po zhlédnutí tohoto filmu nemám ani při nejmenším chuť hledat této příjemné oddychovce jakékoliv výtky. 100% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Příjemný i když místy trochu předvídatelný a obyčejný příběh čtyř lidí, kteří si vzájemně rozmluví sebevraždu. Záhadný mladík Aarona Paula, roztomilá a prdlá Imogen Poots, excentrický exmoderátor Pierce Brosnan a typická starostlivá puťka Toni Collete, kteří si zkusí milým způsobem znovu nastartovat život. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (6)

  • Film měl premiéru 10. února na Filmovém festivalu v Berlíně. (Terva)
  • Do úlohy J.J.-a bol obsadený Emile Hirsch, no kvôli nabitému programu ho nakoniec musel nahradiť Aaron Paul. (m.a.t.o.)
  • Film vychádza z rovnomennej knihy britského autora Nicka Hornbyho. Herec a producent Johnny Depp kúpil práva na jej sfilmovanie ešte skôr ako bola vydaná. (m.a.t.o.)

Související novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (více)

Reklama

Reklama