Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Haulink da wervolf, haulink on da můn a wyšperink in darkes in maj bady blady kůl" Neotřele natočený snímek, míchající FF záběry s dokumentární kamerou, nabízí pohled do vyšetřovaní neobvyklého případu brutální vraždy mladé rodiny. Příběh nás zavede do Francie, do okolí města Lyon, kde sami brzy přijdeme na stopu čehosi nekalého. Jak už název napovídá, nejedná se o životopis Jana Wericha, nýbrž o důstojné oživení vlkodlačí legendy. První polovina je celkem solidně odvyprávěný příběh, rovněž i řádění Wericha, pardon, wervolfa, stojí za to, nicméně, děsivost je prakticky nulová a strhující finále nemá vůbec žádný drajv, takže klidně mohlo jít o příběh výše zmíněné legendy české kinematografie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní překvapení jako blázen!Nejdřív mě vyděsilo hodnocení, ale to už u hororů a vlastně pomalu už u žádnýho filmu tady nejde brát ani orientačně natož vážně, jelikož ovce jsou schopný sračkám jako Insurgent a podobně pálit skoro 70% a to je na vykuchání a zavěšení na hák.Nejdřív to na mě působilo strašně lacině a bál jsem se, do čeho jsem se to zase uvrtal, ale nedejte na mizernou kameru (kameraman by potřeboval vypenetrovat granátem) a když překousnete mizerný snímání, dočkáte se pořádný a poměrně efektivní vykosovačky, jejíž první půlku obstará solidní krimi vyšetřovaní a druhou půlku nekončící masakr.Kdyby nebyl střihač kokot na entou a tvůrce sehnal kameramana co netočil víc jak svatbu svojí sestry, kdyby si tímhle tvůrci sami nepodkopali židličku, mohl být Wer opravdu výtečným hororem protože nápady, dynamickou akcí a svéráznou brutalitou nešetří.Tohle mohlo být neskutečně skvělé, veliká škoda, že kvůli technickým pitomostem a mizernýmu střihači to je jen hodně dobré...60%. ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatej wolfcop. To sice byla taky chujovina ale ta se aspoň nebrala vážně. Tohle se snaží tvářit zatraceně drsně, ale to je tak všechno. Jako instruktážní video pro Karkulky možná dobrý, ale jako plnohodnotný hororový film to rozhodně neobstojí. Navíc hlavní vlkouš vypadá strašně a působí spíš vtipně. Veškerá akce se odehrává ve tmě takže je piču vidět a kromě toho to má úplně šílenej střih. Karkulky všech zemí spojte se a vyhubte ty chlupatý zmrdy co vylejzaj za ouplňku jak žížaly po dešti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních minut jsem byl přesvědčený, že budu sledovat další „found footage“, tentokrát s kriminální zápletkou. Moc informací jsem o filmu dopředu neměl a tak jsem byl zvědavý, jakýmže směrem se film bude vyvíjet dále. Zmasakrování rodiny slibovalo solidní podívanou a hlavní hrdinka taky nebyla k zahození. Jenže jakmile se začala postupně rozplétat hlavní zápletka, atmosféra místy dost kolísala. Zdlouhavé vyšetřování, záznamy kamer a výslechy totiž trvali na můj vkus zbytečně dlouho a prvotní nadšení začalo pozvolna vyprchávat. Pomalu jsem začal mít strach, že celý film bude jenom o nudném žvanění, ale v koutku duše jsem tajně doufal, že Talan Gwynek tu ještě dostane prostor pro svůj příběh. Sice tomu bylo nakonec trochu jinak, ale tenhle chlapík s divoškou visáží mi byl setsakramentsky sympatický. Bohužel se tvůrci na můj vkus odvázali až moc. Masakr v nemocnici či následné vybíjení policistů ještě ušlo, ale z toho co následovalo, se mi jen protáčely panenky. Jako lusknutím prstů se film změnil v akční naháněnou plnou zběsilého střihu a roztřepané kamery. Presentovaný guláš byl tak zmatený, že jsem dostal několikrát chuť to vypnout. Wer je typickým příkladem, jak se dá pohřbít docela zajímavý nápad. 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poloviční FF, které nijak nevychází ze standartů těchto movies. Máme tady anomálii(tentokrát vlkodlaka) a dělá prostě neplechu. Atmosféricky neni film vůbec špatný. U některých momentů jsem se upřímně lekl. Co se týče gore, ty efekty nejsou bůhvijaké, ale vyložený průser to taky není. Masakr policajtů byl podle mě fajn. No a co vlkodlak? Ten se moc neukáže, díky dementnímu střihu, který celý zážitek pokazí. Pak už tu je pár lidských hrdinů a dementní scénář. Nakonec finále se docela povedlo a tak to na těch 55% vyjde. Nijak převratné, ale vcelku zajímavé ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama