Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tým okolo Jackassu zkoumá po boratovsku současnou Ameriku. Škoda jen, že všechny scény nejsou tak dokonalé, jako ta s volbou dětské miss. Jinak by to byla vynikající (sebe)reflexe... Podivný postmoderní hybrid road movie, skryté kamery a nezávislé komedie, kde vlastně překvapivě chybělo víc humorných scén... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pravda, s "Jackass" nemám moc velkou zkušenost. V době jejich největší popularity mě naprosto minuli. Musím ale říct, že v tomhle případě jsem se místy docela dobře bavil, líbilo se mi, že to má nějaký příběh, i když primárně je to pořád jen sled scének. Budu muset dát těmhle magorům ještě šanci a vrátit se k jejich starším kusům. Seriál asi už nedám, ale ty filmy by mohli zaujmout. Maska Johnnyho Knoxvilla naprosto neskutečná. Kdybych nevěděl, že je to on, nepoznám ho. ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný Jackass film před tímhle a nedokážu říci, jaký je to oproti tomuto snímku rozdíl, ale pořád nechápu jak tahle vtipy nabytá sranda může mít jen 65%! Po celou dobu jsem se hrozně hlasitě smál a vůbec to nešlo zastavit. O geniální scéně ve striptýzovém baru ani raději nemluvím. Možná to někomu může přijít stupidní a ponižující, ale já se příšerně dobře bavil. JÁ CHCI SQUEL!!!!!! 88% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu musím ocenit příběhovou stránku, která zde funguje i přes skutečnost, že je to celé založeno na nečekaných situacích pro kolemjdoucí, co se "náhodou" připletou do chystané scénky jíž jsou vlastně sami účastníky. Též musím ocenit masky, neboť Johnny Knoxville nejen vypadá jako stařec; on jím opravdu je. Na druhou stranu vtipy jsou ohrané, často nechutné, stereotypní. Defakto se za postavy a jejich chování neustále stydíte a občas se i uchechtnete. Takže ve výsledku velice slabý průměr. Na hranici mírného podprůměru. 60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)
  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama