Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé akoby som čakal, ale čo sa týka Jackass, tak už to nie je to čím to bývalo. Celovečerný film s epickým dejom - to nie je podľa mňa vhodný formát pre tento štýl, aj keď jediné, čo držalo príbeh a jednotlivé scénky pokope bolo putovanie autom naprieč štátmi USA. Ale pomer vydarených a nevydarených by som povedal, že bolo tak 1:1. Niektoré až nasilu morbídne a nechutné, iné zase celkom primerané a aj celkom vtipné (najmä súťaž kráľovnej krásy). Neodporúčam sledovať trailer skôr ako film, lebo väčšina z tých TOP scénok sa objavuje už tam. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Že zrovna tahle blbost bude můj 800. komentář v pořadí, to bych si nikdy nepomyslel. No, co už. Samozřejmě, že jsem čekal klasické Jackass scény a ne road movie. Některé pasáže byly vtipné, i když abych nepřeháněl - byly úsměvné, ale většina spíše blafání o ničem a o nudnost a trapnost rozhodně nouze nebyla. Po 60-ti minutách jsem to vypnul. 40% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se mi líbí koncept celého filmu a mám slabost i pro ten teen humor, který Jackass umí na jedničku, tak hodnotím průměrně. Podobně mě také zaujal nápad vzít do takového pranku lidi z ulice a zahrát si s kamerami tak trochu na big brothera. Podobných epic failů má internetová scéna youtube už pěknou řádku, ale udělat z toho film snad ještě nikdy nikoho nenapadlo - a to se cení. Johnny Knoxville se svými bizarními improvizacemi přímo před filmovým štábem pobaví, ale nenadchne. V pár scénách se jako vždy u Jackass trochu zhrozíte a otočí se vám žaludek. Skvělým tahounem filmu je dle mého soudu malý klučina, který se v životě rozhodně neztratí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Názov filmu sa objaví v 7. minúte. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno