Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já moc dobře vím, že to je založené na humusárnách, nadávání a debilitě, ale je to prostě taková prdel, že je to plné hodnocení povinností. Naprosto chápu lidi, kterým se to příliš nezamlouvá, nicméně pro mě je to splněný sen, při kterém jsem většinu času řval smíchy a nemohl se na ty píčoviny vynadívat. 95% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Scény ohľadne zaseknutého nádobíčka a návštevy chlapského striptízu sú jasnými útokmi na bránicu. Ironický útok na detské súťaže krásy bol viac než trefný. Inak sa jedná o klasickú Jackass záležitosť. Voľajaký ten fekál humor, nejaká tá séria "nešťastných" nehôd. Niektoré vtípky síce vyšumeli do prázdna, ale inak som sa dobre pobavil. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na klasický Jackass ve stylu "Hi, I'm Johnny Knoxville and this is...". Namísto toho Jeff Tremaine, jakožto režisér Jackass-ové ságy, zapojil do nejnovější novinky Bad Grandpa klasický filmový příběh (děj), což absolutně ztrácelo na efektivitě celého filmu. Na druhou stranu musím uznat, že samotný závěr mě pobavil a s hodnocením jsem si najednou nebyl tolik jistý, nicméně převládl většinový, spíše negativní pocit z celého průběhu děje (příběhu). Bohužel musím konstatovat, že tohle nejmíň povedený Jackass. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem zrovna fanda Jackass a Bad Grandpa není vtipný (a smutný) proto co pánové zrovna na plátně vymýšlejí,ale díky reakcím okolí,nad kterými občas zůstává rozum stát.Pokud by byla poštovní úřednice ochotna poslat dítě poštou,je to ve finále víc zarážející,než vtipné a takový je vlastně celý film.Na konec ale musím uznat,že jsem se celkem zasmál,takže minimálně v tomhle směru byl úkol splněn...60% ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama