Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale takhle se parodie prostě točí v režisérském duu Jason Friedberg a Aaron Seltzer. Vtipné to je, ale spíš jen v první polovině a některé vtípky stojí za to např.: "Sestra mi ráda čte." A následuje záběr a v ruce knížka Fifty Shades of Grey, dále tam je třeba Fruit Ninja atd. Jinak se to dost drží předlohy, takže parodie jak má být. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer často balancují se svými parodiemi na hranici vkusu a trapnosti. U Starving Games to překvapivě až takový provar není, ačkoliv i tady se vyskytuje v menších dávkách fekální humor. Scénaristé zparodovali snad celý scénář prvního dílu HG a nutno přiznat, že několik scének se opravdu povedlo a když postupně přišli na scénu Gandalf, Expendables nebo Avengers, tak bylo o druhé hvězdě v hodnocení definitivně rozhodnuto. Škoda jen, že pánové tvůrci sráží kvalitu svých děl pořád stejnými přešlapy. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě pitomé, trapné a co je nejhorší, nudné...a to mam parodie celkem rád. U mě to navíc znásobuje fakt, že se mi první Hunger Games moc nelíbily. Doby parodie Tohle je Sparta jsou nenávratně pryč a tvůrci Jason Friedberg a Aaron Seltzer zřejmě už nic lepšího nepřichystají. Scény s Avengers a Expendables ale potěšily ... 40% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Naserte si "Hunger Games", film je totálny prúser, ale je sranda sa pozerať na túto ftákovinu očami "nezaujatého kukatela BattleRoyale a RunningMana - a pritom už 6. rok na kresle samozvaného prezidenta"! Šťastlivec vyhrá nakusnutú uhorku! No kto by nebol "happy"?! Film z kategórie "splachovač hajzlov", ten môj som zapchal, preto si tento cením. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ulítlé, nesmyslné, ale místy až nad rámec zábavné. V porovnání s Hungover Games se tento nevinný snímek alespoň drží jistých hranic a nezvrhává se do nepochopitelných změtí všeho nechutně nechutného. Pohrávání si s příběhem původních Hunger Games je zde fakticky zábavné a z hlediska parodie filmu není co vytknout. Z čirého filmového hlediska se radši zdržím delšího komentáře. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno