Reklama

Reklama

Interande

Interande je unikátní interaktivní film přímo ve tvém prohlížeči. Klikáním po obrazovce každou chvíli rozhoduješ, co bude dál. Čeká tě svižný příběh, spousta variant děje a několik různých konců.

Prožij rande očima hrdiny, který osloví dívku v klubu, a rozhoduj, kam se jejich schůzka bude ubírat. Oslníš ji? Zvládneš její všetečné otázky? Bude to fiasko, nebo počátek hezkého vztahu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Interaktivní záležitosti jsou vždycky hodně fajn a tahle je navíc dost dobře zvládnutá technicky (filmařsky) a dívčiny ve filmu jsou vskutku sošné, ale tímhle pozitiva končí předně, hlavní postava je totální a naprostí debil, který ze sebe vypouští kraviny nevídané svítivosti a za takovou personu mám hrát? Nakašlat, chudák zrzka. Dál jsou dosti hloupě vymyšleny interaktivní prvky jako takové - občas zmiznou možnosti volby a ani u nich není jasné, co za pitomost vypadne a není jediná možnost jak to dopředu odhadnout. Dohráno jednou, pro nebývalou hovaditidu úhlavního blba hráno jen jednou. Škoda, příště lepší dialogy a jasnější volby, pak půjdu klidně na pět. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

(sorry Lischaii...) - nápad super. Provedení ok. Herecké výkony... ucházející. Dialogy... trapné a rozptylující, těžce zpochybňující intelekt postav. Příběh nic moc. A mimochodem, provedení tlačící na čas a znemožňující replay z pozice je jak z devadesátejch let a pokud mě to mělo přimět zkoukávat to opakovaně, tak mě to naopak přimělo to poměrně rychle otráveně vypnout. No, jak píšu - nápad super, příště ale jinak a líp prosím. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Podobných tendencí v minulosti bylo už několik (Kinoautomat, Rozpaky kuchaře Svatopluka). Všechny ale narážely na limity filmového média a přinášely přes dílčí volby vždy jediné možné vyústění. Interande se posunulo dál v tom, že přináší více možností, jak film ukončit, nicméně podstatné okamžiky se vždy odehrají totožně a v jisté fázi to stejně skončí u metody "pokus - omyl". Já chápu, že tvůrci mají určitou vizi, že zkouší nový model a testují možnosti média, ale chtělo by to asi více profesionální propracovanosti a méně naivního amatérského nadšení. Těžko se totiž rozhodovat mezi třemi možnostmi, kdy ani nevíte, co znamenají, protože u nich není popisek a navíc holka, která odmítá klišé, je klišé samo o sobě. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

spíš filmová hra, než film. V době vzniku toho žánru to mělo smysl - nebyly počítače, teď už ne - ale hraví diváci se můžou snažit sbalit dívku na plných 100 procent, ale stejně to asi nic moc nedá - raděj to zkuste naživo, ale autoři určitě nezaručují, že to vyjde stejně jako tady. Bafffte se! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Inovovaný kinoautomat, který je převeden do vcelku zábavné interaktivní hry na sbalení jedné holky. Natočené je to umě, představitelé jsou sympatičtí a interakce vcelku povedená. Je spíš taková rychlovka na pobavení a zábavnější mi přišla až na podruhé, kdy jsem se už trochu zorientoval. Ocenil bych ještě více možností a rozdílné reakce na rozdílná rozhodnutí. Bohužel celou dobu člověk moc neví, jak na tom je a nakonec na něj jen vyskočí výsledek v podobě procent. Trochu by to chtělo ještě dotáhnout, ale i tak silné tři hvězdy. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Brně a na Karlově mostě v Praze. (David838)
  • Na konci filmu si môžeme povšimnúť autobus s logom Adosa AS. Tieto autobusy jazdia v Juhomoravskom kraji a v kraji Vysočina. (JADIM)

Reklama

Reklama