Reklama

Reklama

Jak vykrást banku

  • Francie Faites sauter la banque ! (více)
Trailer

Louis de Funès jako Victor Garnier - obchodník a prodavač ve vlastní prodejně s loveckými potřebami, investuje celý rodinný majetek do akcií dolů v Africe, na doporučení svého bankéře. Když jsou africké doly zestátněny, přijde o všechny své vložené úspory. Jednoho dne se rozhodne, že si své vložené peníze vezme zpět. Jeho dům naštěstí sousedí s bankou a tak se s celou svojí rodinou začne postupně do banky přes svůj sklep prokopávat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie to je, ale cekal jsem vetsi srandu. Trochu za to muze samotnej Funes, kterej jak kdyby se nemoh rozhodnout, jak tu postavu zahrat. Takze misty dela svoje typicky grimasy, ale misty se zase snazi o vcelku charakterni herectvi. Vtipy nejsou buhvijak originalni, ale pobavi a pribeh je akorat tak na tech 80 minut, takze to ty 4* da. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu se zpožděním jsem objevil tuhle málo známou lahůdku a se slabostí pro vše francouzské jsem spokojen. Příjemná potřeštěná taškařice se zřetelným rukopisem režiséra Giraulta, který v tomhle roce instinktivně vsadil na Funèse a dobře udělal. Než se Funèsovou dvorní manželkou stala Claude Gensac, tady na sebe tenhle úkol vzala typově podobná a roztomilá Yvonne Clech. Snad je jen na škodu příliš očividná laciná výprava, celé se to odehrává v nijak zajímavých kulisách (ten bankovní trezor!). K dabingu Václava Faltuse se nechci vyjadřovat, říkám si - díkybohu aspoň za toto, i když místy vážně šišlá. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se Funés, českým a vlastně všem divákům předvedl jako nezapomenutelný Četník, představil se v této, bohužel silně nevýrazné komedii, kde už naznačil, jak se bude do budoucna herecky projevovat, ale film mu nenabízí dostatek možností, aby svůj talent naplno zužitkoval. Díky bohu za jeho další, výraznější a mnohdy nezapomenutelné role. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná a nadčasová komedie. Louis zde hraje sympatického človíčka a líbí se mi, jak celý rodina drží pohromadě a umanutému tatínkovi pomáhají. Český dabing není nejlepší, je znát, že Funése nedabuje profesionál ale na druhou stranu Václav Faltus odvedl velmi dobrou práci, když si uvědomíme, jak těžké to pro něj asi muselo být, aby důstojně nahradil hlas mistra F. Filipovského. Není mu sice tak dobře rozumět ale stačí jen chvíly a divák se zvykne. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jak vykrást banku je jeden z nejpovedenějších filmů s Louis de Funesem. A to nejen námětem, ale i situačním humorem, Louis de Funes tady svým herectvím předznamenává budoucí úspěšá herecká léta a je jak jinak výborný. Smekám a kdykoliv se podívám znovu a ráda. :-) P.S. Co se týče dabingu - nečekala jsem nic, ale hlas imitátora Fultuse je výborný, pochopitelně je v některých větách poznat, že to není Filipovský, ale i tak klobouk dolů, tomu se říká precizní výkon v dabingu. 95% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama