Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak pravdou je, že jde skutečně asi o nejslabší díl, ale i tentokrát nám četníci nabídnou několik velice povedených scén a hlášek. Ani se nedivím, že Cruchota, nebavil takový život, když si nemohl dát ani jednu pokutečku a adrenalin mu zvedla snad jen hrst soli v prd…Každopádně část s nudisty a následný hippies mejdlo nemá prostě chybu. Takže i navzdory místní neoblíbenosti, já se bavil a proto dám v klidu průměrné hodnocení. 50%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Trošku nostalgický díl. Četníci jsou degradováni, ale v důchodu si chtějí ještě zavzpomínat na staré dobré časy. Podle mě je to velice povedený díl, sice už zde není tolik humoru, je to více dobrodružné, ale mě to nesmírně bavilo. Líbilo se mi to více než předchozí díl (Četník se žení). Jinak nevím jestli tohle neměl být poslední díl četníka, ale soudím, že ano, protože na hercích bylo vidět, že si to natáčení nesmírně užívají a velice to prospělo i tomu filmu, bylo to takové uvolněné a nostalgické. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Exteriéry klášteru se natáčely v prostředí Château de Saint-Amé poblíž Saint Tropez. (frolish01)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama