Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Početí a porod v jednom velmi úspěšné série o boji zákona s kriminalitou. Jenže já jsem stále přesvědčen, že kdybych film(y) viděl v původním znění bez dabingu, celá série by ztratila velkou část svého kouzla...a proto nedám nikdy plné hodnocení. Francouzi by měli Filipovskému minimálně koupit nějakou pěknou jachtu v Saint Tropez, jinak by v české kotlince s Fuňésem nikdy tak neprorazili. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u níž se nelze nesmát nahlas. Nové zhlédnutí po letech mě potěšilo, ten film v podstatě nestárne a i po letech sálá bezstarostnou letní atmosférou francouzské Riviéry. Prostinký příběh je zpracován divácky vděčným způsobem a Louis de Funès byl vážně skvělý komik. Jeho herecká kreace je tak bez debat hlavní devizou tohoto notoricky známého snímku, který dost možná znají všichni v podstatě nazpaměť, mě nevyjímaje. Osobně mě tak jen může mrzet, že se mi nikdy nepodařilo vidět tento film v původním znění - ten kult kolem Filipovského dabingu mi je protivný, dabing z duše nesnáším, šmahem bych ho zakázal a zde ho nuceně trpím. Vzato kolem a kolem, na plný počet to určitě není, ale 4 hvězdy jsou myslím zcela oprávněné. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Prvního Četníka jsem viděl asi nejvíckrát, ale po několikaleté pauze se můj náhled na tuto klasiku přeci jen trochu změnil. Už se nesměju chaplinovským gagům, ale spíše konverzačnímu humoru. Ten je zastoupen především v lepší první polovině filmu, která doslova hýří skvělými nápady. Příjezd do Saint-Tropez je moje vůbec nejoblíbenější část. Ke konci filmu je už humoru pramálo. Jde zde především o dořešení "případu" a ta malá hrstka vtipných situací se skládá převážně z lacinějších gagů. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Alphonse Gerber (Michel Galabru) se zmiňuje o městě svatý Maxim. Správně měl říci svatá Maxim - jedná se o chybu v překladu. (McFly2)
  • Auto miliardáře Fergusona (Giuseppe Porelli) je Ford Mustang, matka představená řídí Citroën 2CV, přátelé Nicole Cruchot (Geneviève Grad) jezdí v americkém Buick Roadmaster Convertible z roku 1947. Rytmistr Gerber (Michel Galabru) dorazí na pláž s vozidlem Jeep Hotchkiss M-201 a konečně traktor, jímž Cruchot (Louis de Funès) vyprošťuje zapadlý Mustang, je Renault D22. (frolish01)
  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)

Reklama

Reklama