Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 3* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH1 /// SMYSL0 /// ATMOSFÉRA2 /// TEMPO2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA3 /// ART0 /// STYL1 /// CASTING2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z doterajších dielov to je najlepší a najzábavnejší film, ktorý si aj po rokoch zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Má jednoznačne najprepracovanejší scenár v ktorom všetky tie epizódky do seba perfektne zapadajú. Veľkým plusom bolo angažovanie Claude Gensac. Akonáhle sa dej točí okolo ženy, tak je to hneď väčšia sranda a vtipy ohľadom pobláznených chlapov sú vtipnejšie ako tie obohraté o policajtoch. Chémia medzi nimi Claude a Funesom je naviac fenomenálna a iskrilo by to medzi nimi aj bez tých vtipných efektov. Takisto ma bavilo súperenie Funesa a Galabru o post šéfa a podlizovanie podriadených jednému alebo druhému z nich. No a nakoniec nás čaká skvelá naháňačka s niekoľkými pôsobivými kúskami. Škoda, že po tomto diely zo série zmizla nádherná Geneviève Grad ako Funesova dcéra. Spolu s Claude si Funesa fakt vtipne podávali a držali ho pod papučou. Tento diel sa musí páčiť každému fanúšikovi FR komédií. 8/10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oženit Crusota, tou dobou s 41letou milfkou Claude Gensac, bylo dobrým tahem. Ten vztah vdovec - vdova a potažmo nevlastní dcera - nevlastní matka se skutečně povedl. Pozvedl sérii tím, že na eskapády už tu není jen samotný Funes, nýbrž i jeho dceruška  a manželka. Kromě toho vedle dcery Geneviíve Grad je tu ještě víc na co koukat. Už to není jen o honbě na nudisty. Tentokrát se rozhodne Crusot povýšit a omylem počítače ve zkouškách uspěje. Rázem je on prvním štábním a svého bývalého nadřízeného si vychutnává se vší parádou. Když se ale u mola dozví pravdu, tak následuje snad nejlepší scéna celé série. Crusot v tu ránu má asi 80 cm. :D [23347. hodnocení, 222. komentář, 75%] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) vychází na konci filmu z kostela, dozvídáme se, že byl povýšen na štábního rotmistra, ale v následujícím díle (Četník ve výslužbě, 1970) má opět hodnost strážmistra. (AdamSDH)
  • Vo všetkých ostatných filmoch série hrajú Guy Grosso a Michel Modo žandárov Tricarda a Berlicota. V tejto časti si títo dvaja herci vymenili úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama