Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že jediný člověk na celé planetě na kterého Cruchot cholericky neřve, je jeho nadřízený rotmistr Gerber. Ve třetím díle se ukázalo, že jsou takoví lidé dva. Claude Gensac se s Lousem de Funèsem sešla už v Oskarovi a sedlo jim to tam tak parádně, že ji Jean Girault vepsal i sem. A znovu jako jeho manželku, tentokrát teprve budoucí. Vznikl tak zřejmě nejkompaktnější scénář celé série, který je ovšem zase tou největší slabinou celého filmu. Girault psát neumí, nerozumí pointě a je specialistou na neúnosné protahování vtipů v naději, že se divák přece jenom začne smát. S dvojicí Michel Galabru & Louis de Funès to stačí. Bez jednoho z nich v záběru už je to o dost horší. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Totální dno absolutního nehumoru si četník vylízal v New Yorku, takže ve třetím dílu se do série zase vrátil vtip, který graduje ve scénkách souvisejícími se střídáním stráží ve velení. Není to jediný klad, všechny gagy tady působí velmi přirozeně, takže bych tento díl zařadil ještě před jedničku, kde mi přecejenom vtipy připadaly trochu křečovité a vykonstruované (a to i v rámci takto specifického žánru). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Zákonitosti subordinace neumožňují, aby se Cruchot (Louis de Funès) vlastní snahou ucházel o povýšení na štábního rotmistra bez souhlasu nadřízeného. Dokonce je nutné, aby nadřízený podřízeného přímo navrhl na povýšení, a ne aby si tento o povýšení řekl sám a pak jej dosáhl na základě jakési zkoušky. Z tohoto pohledu mohl být Gerber (Michel Galabru) klidný a Cruchotovo povýšení nedoporučit. (pjotri)
  • Když se Cruchot (Louis de Funès) potápí, všimněte si jeho rukou. V různých záběrech na nich buď má nebo nemá potápěčské rukavice. (Ištván87)

Reklama

Reklama