Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně se jí splnil dávný sen. Ale místo získávání drahocenných lékařských zkušeností se vydává po stopách temného doktorského spolku. Paula Henningová získá místo na exkluzivní Heidelbergské škole. Když objeví tělo kluka, kterého potkala na zastávce, znetvořeno. Začne pátrat po tajném spolku, působícím na její škole... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

heyda 

všechny recenze uživatele

Aaaach jo. Já se z těch Němců jednou zblázním. Velice zajímavý a originální námět, ale to zpracování je jako vždy úděsné. Kamera a hudba dejme tomu dobrý, ale chování postav trapné a ty obrovské díry v logičnosti kazí dojem z celého horůrku. Nezájem policie, že by žádný z mrtvých neměl příbuzné??? Nechápu. No a ten konec??? Typicky Německy trapný. Dlouhá honička, pak dostane ránu elektřinou a pak se ještě probudí. Co to má být? Takže závěrem můžu říct, že tenhle horůrek má velký potenciál, ale na své zpracování a doladění celého děje by potřeboval určitě americkou, francouzskou či japonskou produkci! Němci to neumí. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že při odběru krve musím předem upozornit sestřičku na mé "odběrové nevolnosti"... a že jehlu mi může píchnout až po mých slovech: "Tak už teda můžete.", jsem byl v lehce neklidném očekávání, co se mnou tato "anatomická exkurze" udělá. Dokonce jsem uvažoval i o kýblu, který by při nenadálých stavech posloužil jako "kápézetka". Lenost naštěstí zvítězila, kýbl zůstal v koupelně... a já si po shlédnutí vítězoslavně řekl, že jsem si aspoň ušetřil cestu. Snímek mě totiž nechal chladným jako mrtvolu v márnici. Nebyla tam snad jediná výrazná scéna, která by se mnou pohla... a tak jsem si lehce znuděně chroustal chipsy a dumal na tím, jak nepovedeně může být zpracován vcelku zajímavý námět. Shrnuto a podtrženo: klasické béčko, které obsahuje všechny možné "tradiční postupy" a béčkovské fígle a lekačky... ale kterému chybí to podstatné a nejdůležitější - napětí. Poznámka: Při scéně z policejní stanice jsem měl pocit, že se do ANATOMIE přimíchal sample ze seriálu "Malý pitaval z velkého města". A alespoň jeden klad závěrem: Konečně někdo, kdo se nebojí říct, co jsou to ti lidé z AAA Auto ve skutečnosti zač. ;o) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vlastně to ani není horor, spíše je to docela zajímavý thriller. Občas jsem měla pocit jako by se pan režisér nedokázal rozhodnout, co chce natočit. Další důvod proč nemůžu dát plný počet hvězdiček je, že celý příběh je moc dějové roztahaný, nebo na mě tak působil. Možná se to mělo všechno odehrát jedné noci. No, vzhledem k to mu, že to natočili naši západní sousedé, tak to zase tak špatné nebylo. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomnělo Tesis od Amenábara. Ten byl o studentech filmařiny, kteří mezi sebou odhalí lidi točící snuff, v Anatomii zas medici provádějí neetické experimenty na lidech. Jinak je podobnost mezi těmi filmy značná. V podstatě jakoby jste sledovali totéž, jen trochu jinak a v jiných reáliích. Zatímco Tesis tu byl o čtyři roky dřív, Anatomie je zas větší sranda. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky z nostalgie. Jeden z prvních hororů, které jsem viděla, a tehdy mě to samozřejmě dost slušně vyděsilo a vyvolalo i pár bezesných nocí. S odstupem času jsem se na Anatomii podívala znovu... a je to - jak jinak - běčkový horor, který má celkem originální nápad, ale u toho také zůstává. Jinak klasický hororový scénář, až je to úsměvné, jak je předvídatelný. ;-) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama