Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Recenze (401)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

zde ____ Digitální kamera, Greengrassovy prvky a Zimmerova hudba v deseti minutách nedělají z Joanoua týpka. Navíc nemám rád Rona Perlmana a ještě navíc nemám rád krátkometrážní filmy, kde víte konec a nic vám vlastně v součtu neřeknou. Kdo ví, jestli na tenhle krátkometrážní film nekoukl ten blázen těsně před premiérou The Dark Knight Rises. Jestli bych měl doporučit krátkometrážní film, pak ukážu na tenhle ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZKURVENÝ ZVÍŘATA“..... /// Když se bílej chlap připlete do ,,záležitosti“ těch černejch (na tohle ani nemysli! )Thomas Jane a jeho příspěvek k tématu, že svět nemusí za každou cenu dospět k záhubě. Krásně brutální, poučný, ale krátký! Ovšem v takovýhle ,,Bakalářský“ stopáži bych zřejmě dokázal ohromit i já. Nevěříte? (Dejte mi k dispozici 5 vopálenejch, sirky, trochu…)/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s lahví ,,Jacka“ se dá udělat pěkná paseka (a taky s pistolí, nožem, …). 2.) Thx za titule ,,Serpent“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Výborný styl, myšlenka a efekt. Philův režijní mastrštyk, který je akceptovatelný i pro náročnějšího diváka. P. Joanoue chci celovečerák. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chodíš po mojí ulici? Tak to musíš zaplatit." To se mi samozřejmě nelíbí a kdybych měl po ruce flašku Jacka Danielse, tak bych s tímto gangem zatočil úplně stejně jako Punisher. Ale dost snění, protože tohle je zábavná brutalita, kterou si zaslouží schytat každý, kdo nenechá člověka v klidu si vyprat prádlo. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že s Jackem Danielsem se dají dělat divy. Stačí si jít dole v ulici do prádelny přepláchnout hadry od krve z předchozích dobrodružství a může se docela dobře stát, že mezitím někdo stihne někoho znásilnit, nebo příliš transparentně napadnout nezletilého. Kdo to zažil, dá mi jistě za pravdu. Stejně tak hrdina tohoto krátkého snímku. Tenhle den rozhodně něco provede, někomu halt tu držku rozbije. To je prostě jasné jako facka. Snímek je ve své krátkosti vynikající. Už dlouho jsem se tak nechlámal, jako u této pouliční bitky, člověk má hned chuť buď na Jacka Danielse nebo na to, rozbít nějakýmu zfetovanýmu negrovi držku. A škoda, že Jack Daniels není klasická skotská. Klidně by si do toho mohl každý zpívat: Láhev skotský whisky - mezi tvoje pysky... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl jen prát, ne se prát, jenže člověk míní, láhev Jacka Danielse mění. Holt, tvrdý alkohol.. Syrový Rattle and Hum z černošské čtvrti, kde pukající hlavy kriminálního ksindlu poznají dvě věci: 1.Tohle není Jim Beam, 2.Punisher nezná Stav milosti.. Jen nechápu, proč plýtval dobrým pitím, když měl v dodávce kanystr benzínu.. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

výborné, drsné a každým coulem profesionální. Takto bych si představoval filmového Punishera... PS: Ta láhev JD je fakt smrtící věc :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thomas Jane hází do pračky v prádelně mince, černej dealer drog na zaplivané ulici hází postávající šlapky o zeď. Když se v jeho spárech objeví malý kluk, praní prádla musí ustoupit. Osa nemluvný muž sledující násilí – chvíle váhání – brutální trest funguje na výbornou, navíc je podpořená přítomností výborného Rona Perlmana. Drsné, funkční i vtipné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Znas rozdil mezi spravedlnosti a trestem??? naprosto ultimatni nekompromisni kratkometrazni naser rozhodnuti zda koupit flasku Jacka Danielse ci nekoupit se muze stat naprosto zivotni a zasadni nejenom pro chlapka co dorazil jenom proto aby si vypral pradlo a nechtel se do niceho srat ale i pro ty kteri ten rozdil mezi trestem a spravedlnosti uz brzy poznaji perfektne vygradovana zabavna a vymazlena nasilnicka zalezitost kterou nemuzu proste hodnotit jinak nez maximalnim poctem Jack Daniels old Tennessee whisky!!! ()

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama