Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sa jedná o prvú sériu, v ktorej Ragnarovi Dokonalom nevychádza úplne všetko, záver z neho opäť spraví hrdinu, ktorý prekoná Trójskeho koňa a tým zoberie pôžitok z inak dobre spracovanej série všetkým fanúšikom a znalcom histórie...Avšak zároveň tretia séria ponúkne veľmi dobre spracované vonové scény a obliehanie Paríža má svoje čaro, preto doteraz najlepšie hodnotenie pre jednu zo sérii Vikingov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna začala, a pak i pokračovala velmi rozpačitě, takže jsem byl dost zklamán. S šestou epizodou přišla výrazná změna k lepšímu, a ta už vydržela až do konce řady. Nejvýraznějším dílem byl pro mě osmý, který přinesl útok na Paříž a zatím nejlepší akci seriálu. Velmi mě bavila postava Wessexského krále Egberta, některé epizody by byly bez jeho intrik a manipulací poněkud mdlé. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Realita je nuda, budiž fantazie! Budiž personalizovaný Ódin, budiž totálně zvrácení panovníci, budiž lstvivé intriky, budiž mise, které se sice nikdy neodehrály, ale dostaly tak úžasný televizní vizuál, že se u nich mění charakter dechu. Baví mě ta filmařská poctivost. Jasně, prachy, ale hlavně práce. Mraky, mraky práce. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět kvalita. Ragnar zde málem umře a skoro by mi to ani nevadilo. Už není takový tahoun (a sympaťák) jako dřív. Ale v poslední kapitole se opět vytáhne. Zajímavé je sledovat záměrně předkládané rozdíly křesťanství a "barbarského" náboženství. Argumenty, co je správnější a co ne a vlastně jde o chytře do děje umístěnou kritiku obojího. ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama