Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 1

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (299)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Angry Birds byl fenoménem pár let zpátky, finské Rovio si namastilo pořádně kapsu a udělat film se jevilo jako další rozumné řešení jak si přivydělat nějaký ten krejcar navíc. Otázkou do nejdelší doby pro mě bylo, zda se to na tu vůbec bude dát dívat. Můžu říct, že mě to docela překvapilo, že to až tak blbý není. Tedy pokud jste hráli Birdy na (👀) mobilu či osobní kompjůteru tak vás to potěší v různých odkazech na hru, plus je tam pár celkem povedených vtípků (🐽). Myslím, že i vcelku originální projekce doma v HD ripu z kina s čínskými titulkami a českým dabingem z kina za to stála a byla příjemným osvěžením, taková připomínka časů VHS nebo prvních pirátský kopií. Jinak dabing se mě jevil v pohodě, ikdyž byl slyšet jako z vedlejší místnosti a ke konci se tam nějáká slečna smála a šramotila popkornem :-). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie. Začiatok je veľmi slušný a skvelo som sa bavil na referenciách a odkazoch. Ku koncu to stratí dych a je to namiesto inteligentnej zábavy ukážka deštrukčných schopností Angry Birds ako ich poznáme z hier ( hoci pri nich sa úprimne bavím viac). V zásade ale super jednohubka, ktorej pokračovanie neuškodí. Rozmýšľal som nad tou štvrtou hviezdou, ale to by sa na konci nemalo tancovať na nejakú starú vypaľovačku. Inak super. Odkaz na Shinning ma rozosmial k slzám. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale pohodová blbina o válce mírumilovných nelétajících ptáků se záludnými, technologicky vyspělými zelenými prasaty. Mohlo by to být vtipnější a nemuselo by se tu tak mimoňovat, ale postavy jsou sympatické (hlavně Ruďák a Žluťas), líbilo se mi to bizarní destrukční finále a poselství, že člověk se má vždy spoléhat hlavně sám na sebe. A navrch dostanete podobenství o migrační krizi. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Je to jak 98 minutová úroveň ve hře Angry Birds. S nějakým příběhovým rozjezdem, kdy se naši ptačí hrdinové dají dohromady pak najdou a osloví bonusového ptáka, který umí létat a nakonec se jde na věc. .. A i když chápu, že hluboký příběh tvůrci dělat nechtěli, tak mohli udělat lepší zápletku a hlavně lepší vtípky a narážky související s hrou. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem si pod značkou "Angry Birds" představovala kapku jiný level.. Vůbec se mi nelíbilo grafické ztvárnění ptáků.. Svět ptáků taky za moc nestál.. Příběh byl primitivní stejně jako použité vtípky.. Děti se tomu v určitém období hlavně kvůli vulgárničkám zasmějí, ale kreativní zábava, kterou mám na animácích ráda tomu absolutně chybí.. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (20)

  • Hra "Angry Birds" byla od svého vydání stažena více než miliardkrát. (BloodMax)
  • Dvě prasátka v maskách u mixážního pultu na diskotéce odkazují na francouzské hudební duo Daft Punk. (Corpsegrinder)
  • Při průzkumu prasečí lodě lze vidět při profilovém záběru knihu "Fifty shades of Green" s fotkou prasete, odkazující na slavný román "Padesát odstínů šedi". (maestroHynek)

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama