Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 1

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (299)

NiWi 

všechny recenze uživatele

Pixar a DreamWorks jsou s těmi animáky přeci jen pořád nejlepší. Bohužel ani Angry Birds nedosahují jejich kvality. Animace je dobrá, barevná, ale humor je obyčejný, s málo vtipnými momenty. Možná to udělal i ten český dabing, obecně však vzteklé ptáky řadím k průměru se světlými i tmavými momenty. Je to škoda, z námětu se dalo určitě vytřískat víc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé dozvěděl, že Angry Birds bude jako celovečerní film, vysmál jsem se tomu. Tak jako, kraťas bych pochopil, ale 98 minut... Není to moc na tak jednoduchou zápletku? Tak jsem se rozhodl podívat na tento film. A ano, dopadlo to tak, jak jsem čekal. Jednoduchá zápletka v 98 minutách docela nudila. Jenže i jednoduchá zápletka v sobě něco skrývá... Ano, je to nejspíš o dnešní době. Ostrov ptáků je Evropa, ostrov prasat je... ano, tušíte správně. Orel=USA. To stačí, víc to popisovat nebudu. První polovina je nudná, ukecaná a nijaká, Druhá polovina... no, už se něco děje, ale pořád nic extra. Humor... já nevím, jestli jsem jediný na světě koho nerozesměje SPOILER chcaní do "jezera Moudrosti" KONEC SPOILERU a bude mu to připadat spíš trapné, ale to je jedno. Takže kromě dvou scének, humor na bodu mrazu. Postavy nic moc. Celkově, není to to největší zlo, ale už to podruhé nechci vidět. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Ja znal Angry Birds diky Billy a jejim plysakum, ktere menili za nalepky. A tak nam taky jeden domu priletel. Myslel jsem si, ze je to zname kvuli tomuto filmu a ne, ze to byla puvodne pocitacova hra. Humor a dialogy jsou i pres jednodussi dej spise pro dospelejsi publikum. Nektere situace velmi zabavne. Dobre vykreslene ptaci postavy. Urcite jsem to cekal slabsi! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Důstojně zvládnutá adaptace nenáročné hry z mobilů a internetových prohlížečů. Nevím, jak moc by se u filmu bavily děti celých těch 90 minut, ale pro dospělejší diváky je ve filmu schováno slušné množství vtípků, náznaků a odkazů na jiné popkulturní záležitosti. A to nejen ty novodobé (já v tlusťochovi po jedné zpívající scéně jasně viděl Buda Spencera). A podle zajímavostí je toho spousta skryta i pro další zkouknutí, tak uvidíme. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rastrem dítěte asi průměrný animák, ovšem perspektivou dospělého západního diváka politicky nekorektní adaptace počítačové hry, v níž do Evropy vtrhne horda muslimských migrantů, tedy pardon na ostrov ptáků připlují ne/pozváni prasata, dekadentní party Evropu/ostrov infiltrují a ve výsledku jde jen o jedno - o vejce/budoucí potomky... Nečekal bych, že někdo něco takhle průhledně symbolického vůbec natočí... S obávanou politickou korektností to ještě naštěstí není tak špatné... ()

Galerie (101)

Zajímavosti (20)

  • Prasačie dvojičky na opustenej chodbe sú odkazom na kultový film Osvietenie (1980). (Hamaradža)
  • Ve filmu se objeví i mnoho ptáků, kteří v žádné hře nebyli. Ve filmu mají ptáci stovky vajec, v herní předloze mají ale jen tři. (samu.dino)
  • V původní hře Angry Birds nebojovali v prasečím městě. První boj Angry Birds v prasečím městě byl až ve hře "Angry Birds 2". (samu.dino)

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama