Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh filmu sa odohráva v malom ruskom meste, kde po páde socializmu akoby neexistovala žiadna budúcnosť. 16-ročnú Lilyu jej matka zanechá doma a odíde so svojím priateľom do USA. Opustená Lilya sa začne prostituovať a nádej nachádza až keď stretne Andreja. Ten jej sľúbi lepšiu budúcnosť vo Švédsku. Keď však dorazí do vysnívaného kapitalistického sveta, prichádza na to, že jej rytier na bielom koni ju podviedol a v skutočnosti je zapojený do obchodu s bielym mäsom. Tento tragický príbeh mladého života, ktorý nikdy nedostal šancu, je vďaka dokumentaristickému štýlu plný autenticity. Zaoberá sa nielen aktuálnym problémom úpadku mládeže v zlých sociálnych podmienkach, ale aj bezradnosťou adolescentov nechaných napospas krutému svetu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

GobbosFILMAG

GobbosFILMAG (hodnocení, recenze)

Takové filmy aspoň ukáží svět z jiného soudku a divák se potom snaží uvědomit si jaké má štěstí...

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

klasická černucha  natočená nevím proč nějakým švédem, takových sraček na téma rozpadu SSSR  jsou plné police..už od půlky jsem věděl, jak to dopadne

oliuka

oliuka (hodnocení, recenze)

najbrutalnejsi film, aky som videla... cista depka...
pamatam sa na ten moment, ked som na tom bola v kine a ked sa skoncil, bolo uplne ticho...
ticho...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jellini

Jellini (hodnocení, recenze)

Velmi rád bych o tomto filmu diskutoval s panem Šimonem Šafránkem, autorem externí recenze. Ostře nesouhlasím se spoustou výtek, které se v jeho recenzi objevují! Všem doporučuji si ji přečíst a zapřemýšlet nad tím...

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Ano, hodně smutný film. Bohužel takovým holkám nic jiného nezbývá než být naivní a chytat se všeho o čemž si myslí, že by jim trochu ulehčilo jejich život. Jak by se zachoval v takové situaci každý z nás těžko odhadnout.

Tweety1

Tweety1 (hodnocení, recenze)

Ak si chcete skazit naladu, urcite si pozite tento smutny film. Je to neskutocne tvrda realita a ludoch z nizkej vrstvy, ktorym zostala uz len nadej. Zial prave na tuto nadej a naivitu doplacaju mnohe mlade zienky, ktore su predane na prostituciu.

Související novinky

V lednu k filmům i přednáška a výstava

V lednu k filmům i přednáška a výstava

11.01.2009

A opět je tady nabídka Skandinávského domu, který pro vás pravidelně pořádá projekce zajímavých severských filmů. Během ledna vás čeká čtvero poklidných večerů v komorních prostorách kina Atlas … (více)

Reklama

Reklama