Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Karala 

všechny recenze uživatele

Malý nezávislý film o tom, jak je nám najednou 30 a všechno nám jde do sra....k. O tom, jak jsme chtěli dělat to, vypadat tak a být s tim a ono to tak nakonec není. Kdo už něco takového zažil či zažívá, nemůže říct, že je to špatný snímek. Proč ne, třeba to taky někoho inspiruje ve svém životě konečně něco změnit.... ()

venca163 

všechny recenze uživatele

To, že to není klišoidní romantická komedie (komedie to není vůbec), ještě rovnou neznamená, že je to "příjemný civilní opravdový" příběh. Je to fakt jen takový slabší indie drama. Nemám rád prohlášení typu, že film můžou pochopit, jen ti, kteří "prožili". Je to o krizi mladýho věku, což je termín pro precitlivělý jedince, který prožívají krizi středního věku už ve 30 letech ("I am 29, really"). Což by bylo ok (w/e), ale nesmí se v tom tak utápět. Dělal jsem taky v USA plavčíka, tak chápu pár věcí, jako třeba že sex s nezletilým může bejt docela problém, ale čekal jsem prostě, že to bude o víc tom lifeguardování. Místo toho se tam pořád motá parta třicátníků, který čekají až jim spadnou pečený holubi do huby. Když se to neděje, tak jsou nasraný a začnou se chovat jako děti, což jim kupodivu štěstí nepřinese. Většina z nich se naprosto bezdůvodně hrozně prožívá. Některý scény byly vyloženě absurdní. PS: Nevím, co je reálnýho na tom, že hrdinky chodí nenamalovaný. V mym světě (kterej mi připadá docela reálnej) chodí většina holek s makeupem. (50%) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku sa nedá uprieť určitá dávka príjemnej melancholickej atmosféry, ktorá má potenciál si diváka podmaniť len keby... keby dejová linka nebola tak zúfalo banálna a nezáživná. Pár situácií okolo postáv bolo síce zaujímavých, ale to boli len také vytrhnuté ostrovčeky, ktoré boli utopené v mori vaty. O dráme alebo romantike, ktorá by diváka po emotívnej stránke aspoň minimálne zasiahla tak nemôže byť ani reči. Slabší priemer. 55/100 ()

kedl 

všechny recenze uživatele

Co by za to člověk dal zašukat si v šestnácti s třicítkou, respektive devětadvacítkou, jak nám pořád Kristen připomínala. "není mi třicet, panebože , je mi jenom 29, 10 měsíců a nějakej ten den :D . Ale to by jsme nesměli být v té puritánské Americe, aby to někomu nevadilo jako třeba jedné staré ne a ne spermií oplodněné panně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Za to, jak je to podáno celkem civilně, nepateticky, a za to, že je Kristen Bell výborná, si to minimálně ten průměr zaslouží. Jen je škoda, že je to takové unylé, místy strašně prázdné a vlastně i nudné. Je tu nějaká velká událost, ale najednou máte pocit, že je vlastně celkem obyčejná. Díky tomuhle si můžete snadno uvědomit, že smrt je prostě součástí života. Není to obyčejná událost v našich životech, ale prostě tam nesmazatelně patří. Celkem depresivní. Označovat tenhle film za komedii je skutečně hloupost. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama