Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Utahaná a hloupoučká vykrádačka Minority report a dalších klasik, která naprosto vůbec ničím nepřekvapí. Velká škoda - krásně se na to dívá, ale pokud máte trochu nakoukáno, tak po 10 minutách se Vám chce neudržitelně spát. Dost to zamrzí. Tak snad jindy, s lepším scénářem. Kviff 2023

plakát

Dívej (2021) (seriál) 

Asi nejzbytečnější seriál, co znám.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Děj tak slaboduchy, ze srovnavani s Austenovou mi prijde jako jeji bezvyhradna urazka. Od zacatku vite konec, stejne tak kdo je "superzahadna" lady Whistledown. Vsechnu tu ubohou hricku prehravajicich hercu se produkce snazila prebit do oci bijící vypravou a kostymy, ktere s realitou maji pramalo spolecneho. Cernosi mi na te rozumove vatě vadili uplne nejmíň.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) 

Pokud nedáváte ani 5 minut seriálu Ulice, tak vás skoro 2 hodiny sociálního výplachu nekompromisně poznamenají. Z Vladimíra mám noční můry!

plakát

Nejsmrtelnější kořist (2013) 

Naprosto dokonalá pocta prvnímu dílu!!! Díky ultraskvělému a nalitému umění dabérů během promítání na FOD2015 jsem nečekala, že budu utírat slzy smíchu a dojetí v jednom. Prior opravdu dokáže překvapit. Och ano.....a co na to Míša? :-)

plakát

Odysea rockových mimozemšťanů (1984) 

-FOD2015-Pomádová romance mixlá roztomilou pařící mimozemskou návštěvou plná superchytlavých songů, psychopatů s motorovou pilou a hýřící zákony divočiny (hlavně u jezírka). Díky povedenému dabingu zážitek nad očekávání bujarý! Soundtrack doma sjíždíme už 3 dny a na youtube možné i repeté: https://www.youtube.com/watch?v=T9P6fXXjwIU. Jinak dle průzkumu je to v Evropě tak kultovní, že úvodní song prý umí nazpaměť každej německej důchodce :-D

plakát

Slídil (2014) 

Nejspíš přesně tak slizké, mrazivé a zvraceníhodné jak to mělo být. Zároveň je to jednoduché, předvídatelné a nepřekvapující jak to být nemělo. Nebo aspoň v mém očekávání. Každopádně Jake je nekompromisní slizounskej parchant roku.

plakát

The Lifeguard (2013) 

Malý nezávislý film o tom, jak je nám najednou 30 a všechno nám jde do sra....k. O tom, jak jsme chtěli dělat to, vypadat tak a být s tim a ono to tak nakonec není. Kdo už něco takového zažil či zažívá, nemůže říct, že je to špatný snímek. Proč ne, třeba to taky někoho inspiruje ve svém životě konečně něco změnit....

plakát

Kouzlo přítomného okamžiku (2013) 

Tohle je v podstatě typickej teen příběh, ale v celku netypickém balení o tom, jak se sebevědomej středoškolskej násoska střetává s dospívající-dospělou realitou, a ok, i tou romantikou. Je to takové komorní a uvěřitelné. Takže kdo tohle má rád (+ mu není nesympatický hl. hrdina, jako mně třeba), ať jde do toho ;-)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Myslím, že pro fanoušky knižní série to určitě zklamání nebude! Některé souvislosti jsou sice více či méně pozměněny, ale filmu to překvapivě neškodí, děj má drajv a vše má své opodstatnění. Musím říct, že labyrint, rmuti i obsazení jsou u mě na jedničku. Jako divák, co četl předlohu jsem fakt spokojená a doufám, že to takhle dobře dotočí až do konce (The Death Cure).