Reklama

Reklama

Pickman's Model

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 14 min

Předloha:

H.P. Lovecraft (kniha)

Obsahy(1)

Thurber (Jesse Murphy) chce napsat článek o netradičních formách výtvarného umění a jako inspiraci využít malíře Richarda Uptona Pickmana (Conor Timmis). Thurber je pozván do jeho bostonského ateliéru a později začne mít obavy, že umělcovy strašidelné kresby jsou něco víc než výplod jeho představivosti. (Pan.Antonin)

Recenze (3)

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovské adaptace by se asi nemělo být tak přísný, ale tahle i mezi nimi "vyniká" svoji nekvalitou a neherectvím. Jedna hvězdička za hudbu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...neviem si pomôcť a volala som už aj záchranku...jednoducho H.P.L. je Moja srdcovka a toto si nezaslúži.... Zbytočne umučená, zbytočná zbytočnosť. Jednoznačný pokus o filmový kolaps. Ten bod za minimetrážne muky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas byl amatérský jetel. Lovecraft se musel v hrobě obracet jak turbína. Ten borec měl ale fajnové zuby, za to by ho moje doktorka vážně pochválila. Jinak jen kecy – kecy a nuda. Troška naděje mi přinesla ta prohlídka obrazů ve tmě, jen za svitu lucerny, ale to byla jen chabá náplast k jinak nulové hodnotě tohoto krátkometrážního kousku. Tady musím souhlasit s ostatními, že to stojí za hovno! ()

Reklama

Reklama