Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Reklama

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Brickleberry je prostě taková nekonzistentní, nesprávně vulgární, přiblblá napodobenina SP, Family guy, Happy T-F atd. Od všeho si beru něco, ale chtěj bejt až moc pro dospělý, chtěj bejt až moc za čárou a tlačej na pilu přesně tam, kde by mohli ubrat. Samotnej nápad vůbec není špatnej, alkoholička vyhozená z Yellowstonu, kde se kradou piknikový koše-to je super nápad, jenomže tim nápadem to prostě končí. Nejsem typ člověka, co říká, že má rád černej humor, ale tohle už je trochu moc, nejsem ani typ člověka, co říká, že není homofob a pak se mu při prvních "kamnech" zježej chlupy v zátylku, mám rád fekální humor, inteligentní, i debilní humor (samozřejmě nejradši mam ten svůj), ale tohle mi prostě ftipný nepřijde. Ono vyměnit mimino za medvídka, kterej má ale uplně ten samej scénář jako všechny mimina v úspěšných seriálech, je trochu tristní, protože ten medvěd tu prostě nefunguje. Ona teda nefunguje většina ftipů. Hlavní strážce prostě není ničim zajímavej, až do teď by mě nenapadlo, že i animovaný postavičce musí její roli člověk věřit, tady nevěřim nikomu nic. Myslim si, že zlatej střed v tom, jak si dělat prdel z postižených, nemocných, jiných etnických skupin atp našli Family guy, člověk se zasměje, neurazí to a je to především prstě ftipný. Tady jsou to jen věty pronášený dabérama do prázdna, bez nějakýho zápalu, inovace... ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Před karavanem drží Ethel v ruce zbraň. V dalším střihu má ale ruce prázdné. (Duoscop)
  • Tulák, který se objeví na minigolfu, byl zastřelen v epizodě Ranger Games (2013). (Duoscop)

Reklama

Reklama