Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Blue (2018) (seriál) 

Nejlepší seriál pro děti. Narozdíl od jiných seriálů (např. Bing, Tlapková patrola, atd.) bude Blue bavit i rodiče.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Rozjezd filmu byl vážně dobrý. Střih byl udělán kvalitně a i zápletka nebyla nijak marná. Millie Bobby Brown byla vážně skvělá volba a je poznat, že má vážně velké nadání. Celý film si ukradla svými skvělými hereckými výkony pro sebe. Začátek filmu bych ohodnotil úžasnými 90 %. Ale co byl ten konec? To asi psaly, když byly neskutečně ožralí. Hůře ten konec už ani zpracovat nešel. To měla být jako parodie na Pána prstenů, nebo co? V důsledku toho strašného závěru dávám nakonec i tak stále obstojných 65%.

plakát

Rodina na baterky (2021) 

Animák, který mě ničím nezaujal. Příběh za moc nestál. Vtipy byly dost často tlačené na sílu, tak to bylo spíše na hraně trapnosti. Animace taky nabyla moc dobrá. Další neskutečně otravnou věci byl nevyvážený zvuk. každou chvíli jsem musel snižovat hlasitost filmu, protože neskutečně křičel a v další chvíli jsem musel zvyšovat zvuk, protože nebylo nic slyšet. Nestojí to za ty 2 hodiny ztraceného času. Filmu bych nakonec dal maximálně 45%.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Úžasný seriál. Parta 5 bláznů z New Yorku, kteří k sobě prostě sedí. Celý příběh je skvěle zpracovaný a moc mě bavil. Tento seriál vážně doporučuju všem, kteří mají rádi komedie. Při sledování prožijete všechny emoce. Jak radost, tak smutek, starost, atd. Celkově je to jeden z nejlepších seriálů i přes ten dost kostrbatý a horší konec. Jako malý jsem od rodičů dostal první sérii a doslova jsem na tomhle seriálu vyrostl a pouštím si ho až do teď. Dávám mu krásných 95%.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) odpad!

Nikdy jsem nepochopil, co na tomhle seriálu tak moc lidi baví. Já jsem na jeden díl náhodou narazil na jedné nejmenované televizní stanici a po 10 minutách jsem to musel vypnout. Méně vtipný "humor" jsem v životě neslyšel. Parta strašně nudných lidí s přehnaně vytlačeným humorem, který je spíše trapný a příšerně nudný, než vtipný splácané s ne nijak dobrými herci vytvořili jeden z nejhorších a nejpřeceňovanějších seriálů všech dob. Moje celkové hodnocení je maximálně 10%. 

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Dobré vrácení do mých dětských let, když jsem se jako malý budil brzo ráno, abych si mohl pustit pokémony. Film byl dobrý, ale příběh za moc nestál a nebyl nijak dobrý, či propracovaný. Film byl celkově byl film dost dobře natočený a vypadal dost realisticky. Film se nedostal ani do top. 100 mých nejoblíbenějších filmů, ale když si budu chtít zase připomenou moje mladá léta, tak si film pustím. Filmu dávám celkově 65%, což není nijak dobrý, ale není to ani žádný propadák.

plakát

Malý Sheldon (2017) (seriál) 

Krásné pokračování Teorie velkého třesku. Sice mě štve, že si hodně věcí oproti Teorii odporuje, ale i tak je to krásné příběhy Malého Sheldona a celé jeho rodiny. Úplně úžasná postava je Sheldonova sestra Missy (Raegan Revord) a jeho babička (Annie Pottsová). Celkově má seriál krásnou retro atmosféru, která mi sedla a i přes to, že na to hodně lidí nadává, tak mě osobně se mi to zatraceně líbí. Sice to není zas tak dobré, jako teorie velkého třesku, ale i přes to je to stále skvělý a dost zábavný seriál, který bych si každému doporučil pustit, protože vás to bude zaručeně bavit. Celkově seriálu dávám 85%.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Nejlepší série pro mě byla první, které bych dal 95%. Druhá a třetí by si zasloužila 85%. Jinak herce vybrali skvěle a nejlepší ze všech herců pro mě byla nejlepší Millie Bobby Brown, která mí i přes svůj nízký věk velmi velký talent. Už se vážně těším na čtvrtou sérii a doufám, že se bude rovnat té první a na další příběh naší hlavní party z města Hawkins a doufám, že z mysteriózně fantasy příběhu se nestane další Rychle a zběsile, ale pokud ano, tak s tím bohužel nic neudělám a budu si alespoň užívat krásný příběh z prvních třech sérií. Když to sečtu a vydělím, tak si zatím celý seriál vysloužil krásných 88,33%.

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

Seriál mě vážně bavil, ale více jsem si zamiloval první díly, než ten konec. Může my někdo vysvětlit, proč všechno neskutečně zbrkle narvali do posledního dílu? Poslední díl má víc chyb a kravin, než všechny předchozí dohromady. Celý ten souboj Visiona s Visionem byl blbost. Ten bílý Vision do něj celou dobu šel na krev, aby ho zničil, ale najednou z ničeho nic si s ním chtěl promluvit? Další blbost je, že Wanda řekla té čarodějnici, že není čarodějka, ale najednou z ničeho nic se Wanda naučila dělat runy, které nikdy před tím nedělala? Wanda celou dobu strašně opatrovala děti, jako klasická a starostlivá matka, ale na konci je nechá sebrat zbraně vojákům, i když neví, jaké mají schopnosti a nakonec Monika Rambeau, která v jednu chvíli stála hodně metrů od dvojčat, ale v druhé chvíli stojí před nimi. Nakonec to vážně zlepšil ten dojemný a pěkný konec, když se musela loučit Wanda s Visionem a dost pěkné pod titulkové scény. Celkově dávám pěkných 75%.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Pro mě to byl nejlepší film z celé trilogie. Celkově byl film dost kvalitně zpracovaný a natočený. Scény nevypadají nijak přehnaně umělé, ale ani nijak realistické. Jinak mě celkově baví příběh, který je totožný s příběhem v knížkách. Zdá se mi, že tento díl byl nejlepší a postupem času, když se natáčeli další díly, tak šla kvalita níž a níž. Neočekávané cestě dávám krásných 95%.