Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Výborný animák pro dospělé, kteří umí koukat na věci s nadhledem. Moc škoda, že jsou jen 3 série. Skvěle se na to kouká a člověka to pobaví. Paradoxní je to, že ačkoli jsou v seriálu běloši, černoch, lesba, zvíře, lidé oškliví i hezcí, štíhlí, tlustí, hloupí i chytří, a je to takové pseudo genderově vyvážené, přesto ty prasárny, co tam společně tropí, stojí za to, a nehrají si na barvu nebarvu, penis nepenis... (80%) ()

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Po třech zhlédnutých epizodách je zaděláno na velmi vysoké hodnocení! Jsem u 9.dílu druhé řady a tak už mohu hodnotit. Zatím v tomto absurdně humorném a nekorektním seriálu vidím dvě vady. Někdy vtipy sklouzávají do trapnosti (ale není jich moc) a těch dobrých fórů je příliš. Tato "inflace" způsobuje to, že než se stačím vychechtat z jedné hlášky, už tu jsou dvě další. Nevylučuji však, že přidám pátou hvězdu, protože je to nakažlivě zábavné. ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Brickleberry ma zarazilo svojím až miestami hraničným humorom, ktorý nie každému musí vyhovovať. AKo najväčšiu nevýhodu beriem nevyrovnanosť jednotlivých epizód, kde niektoré epizódy ste schopný pozerať stále dookola, tak pri niektorých mierne povedané zaspávam. Čo sa týka charakterov, tak tam som si najviac obľúbil Stevena a samozrejme Malloya :) Celkom rozporuplná postava je pre mňa Denzel, predovšetkým kvôli tej jeho úchylke na staršie paničky. Hlavne epizóda, kde si začal najskôr so 70-ročnou babčou a následne aj s jej matkou. :) Priemerné 3* po 2. sériach. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V této epizodě se objevuje past vodní kostky na hlavě, která je rovněž ve filmu Saw 5 (2008). (stepan_s)
  • Bačkory, které má obuté Woody, odkazují na epizodu Squabbits (2012). (Duoscop)
  • V 7. minutě příjde do místnosti Malloy a odloží si vedle sebe kufřík. V dalším záběru už tam ale nebude. (Duoscop)

Reklama

Reklama