Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

bourec 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zdlouhavej film,kterej je naditej kecama,akce je pouze v přestřelkách,žádnej souboj,nic.A zrovna vod tohodle filmu sem to čekal,navíc začátek byl i slibnej,ten vrah byl pěknej čůrák.Korunu tomu navíc nasazuje hudba,jak k filmu nějakýho artovýho rejžy,na který nikdo nechodí.Zklamání,a to jednoznačně.Myslel sem ,že se Til režisérsky konečně chytí co se týče tohodle žánru.50% s vodřenejma ušičkama. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Málokedy vidíte herca prebíjať tak často ako je tomu u Tilovho akčného žánru. Zvládol internú akciu, streľbu, dialógy, prienik do duše, prízemnosť a osud. Nezvládol spomaľovačky, rýchly záver, prílišný happyend. Ochranca ale nie je len debilný názov americkej produkcie so svalnáčom v hlavnej úlohe. Je osobitým režijným počinom, ktorý na začiatku štartuje s nulou na konte a ja ako divák som mu body prideľoval každou ďalšou osudnou epizódou. Príjemné. (videné 24.06.2019, JOJ archív) ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Pozitíva tohto filmu sú Til Schweiger a to, že to nepôsobí nemecky. Tu sa však môj výpočet kladov končí. Negatíva sú, že námet je ohratý, scenár je tupý, stopáž je pridlhá a vlastne je to nudná a úplne zabudnutia hodná záležitosť. Tak nesympatickú hrdinku ako tu som vážne dlho nevidela až by som mohla povedať, že Nemci objavili svoju Kristen Stewart. Tie nekonečné drísty boli ubíjajúce, a keď konečne došlo k nejakej akcii, všetky scény boli s nejakého umeleckého dôvodu spomalené a teda rovnako ubíjajúce. Záver to už bola trápnosť nad trápnosť. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger se svojí dcerou v akčním melodramatu, který si sám zrežíroval, a o kterém nevím co si myslet. Námět není špatný, ale to zpracovaní je tak utahané, že to víc snad ani nešlo. Rád bych věděl co si Schweiger přitom režírování myslel. Chtěl se jen odlišit od amerických filmů? Jediné co se dá pochválit jsou přestřelky. Ty jsou skutečně dobré, ale ve výsledku jich tu je nějak moc. Chybí mi tu nějaký ten souboj. Jinak se tu jen zdlouhavé jen kecá a kecá a divákovi začínají padat oční víčka. Když už pomalu usíná, začne se střílet, což ho probudí a vzápětí se opět začne jen pomalu kecat. A tak to jde stále dokola. Víme, že Til Schweiger umí, ale tohle je takové rozporuplné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na německé poměry docela slušný průměrný akční thriller. Zápletka sice nikterak originalitou neoplývala, ale akční pasáže (přestřelky) byly celkem působivé, lehce brutální a nábojnicemi ani mrtvými se tu rozhodně nešetřilo. Til Schweiger si nevedl špatně ani, coby režisér a hlavní hrdina v jedné osobě. Podal přesvědčivý výkon a ani jeho dcera nebyla vyloženě marná. Jen ta celková délka filmu byla zbytečně velká – kdyby se osekaly některé pasáže, mohlo to dopadnout ještě o něco lépe. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama