Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Co když uděláte chybu při výběru partnera, ale nechcete si to připustit? A co když v zápětí potkáte toho pravého nebo si uvědomíte, že ho vlastně znáte léta... Jak se s nastalou situací vyrovnat? Tak o tom je tenhle film.. .Má v sobě britskou syrovost, která mě při sledování drásala... Komedie to pro mě rozhodně není... ()

Hees odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je strastný film. Ja si myslím, že ešte aj telenovela ho prekonáva (neviem ktorá). Nepoviem, že to je bez vtipu to by som klamal, ale keď najlepšie vtipy v tom filme sú hneď zabité niečim iným. Najhoršie je, že keď to konečne na konci začne vyzerať ako seriózny film, zmení sa to na totálny "humus". ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Super milostnej čtyřúhelník. Vůbec ne romanťárna, spíš taková ta americká slaďoučká klasika přesprejovaná britskou dávkou cynismu a patřičnýho nadhledu. Ale to byl záměr, aspoň myslim/doufám, a já si teda docela slušně pošmák. Sem tam sice na scénu pronikavějc, než by bylo bývalo zdrávo, nakoukl Mazerův kámoš Borat alias Brüno (threesome), ale to šlo fakt hladce přežít - stejně jako přehrávající Rose (který to výjimečně ani moc neslušelo) s plakátovym Bakerem. A to hlavně proto, že Rafe Spall (!!!) a určitý scény jako quim (!!) nebo promítání fotek (!) byli doslova k popukání. Jako vážně - bejt tohle romanťárna na slovo vzatá, šlo by asi o vůbec nejvtipnější kousek, s kterym jsem zatim měl tu čest. ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nestalo, že bych litoval za vstupné v kině, protože i špatný film mi může něco dát, a ani zde tomu není jinak. Nicméně můžu ušetřit Vaše peníze, a proto si neodpustím komentář. Nebo jinak, tvůrci týhle zpackaniny si za ni zaplaceno rozhodně nezaslouží. Dávám tomu rok si v jistém směru hraje na poněkud nestandardní romantickou komedii, ale nestandardní je pouze v některých scénách "trochu naruby" zpracováním a míře nevtipnosti. Hned po filmu jsem si říkal, že ubrat polovinu gagů a tu druhou o půl zkrátit, by filmu asi prospělo nejvíc, ale dnes ráno vím, že by to nezachránila ani jedna ze skvělých hlášek Bruce Willise, protože v tomhle filmu je špatně snad úplně všechno. Doprovod vedle mě hlasitě vzdychal a ono "ch-jo" rozhodně nebylo vzrušením. U uhekané scény švédské trojky mi pak bylo trapně už i za chudáky herce (ale oni za to alespoň dostali zaplaceno). Postavy jsou absolutně nevyprofilované, nejlíp nejspíš asi opravdu působí tahák Simon Baker. Rose Byrne je klasicky roztomilá, ale často přehrává a ani záběr v prádle to tentokrát nezachrání. Zbytek nuda. Usmál jsem se pouze jednou a pak ještě dvakrát, ale to jsem si už v hlavě přehrával úplně jiné věci. Škoda, že dnešní komedie postrádají byť jen ždibec inteligence, jsou to jen konzumní produkty hloupého a nevkusného humoru. (20 %) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Aj, tahle "trefa" zabolela... Naprosto nezajímavý, britsky sterilní romkom, která mi nemá co nabídnout. Postavy jsou nesympatické, krvácel jsem z uší u každé jejich interakce v rámci scénářem vynucené zápletky, která působí hrozně neoriginálně. Rose Byrne je sice sexy, ale trpí, Stephena Merchanta je málo (pokud jste zde kvůli němu, utečte k HBO a Zdravím dámy), takže jestli hledáte anglickou náhradu za okoukanou Lásku nebeskou, skočte třeba k nedávnému a povedenému Vzmuž se. 15 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno