Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodový film, a to som si podľa hodnotení myslel, že to bude úplná hlúposť. Romantické komédie v dnešnej dobe už zďaleka nie sú tým čím bývali, no toto sa podľa mňa dosť vydarilo. Veľkú zásluhu má na tom hlavne opäť raz výborný britský humor, aj keď občas až príliš vulgárny (Dan Mazer si proste nedal pokoja a malo to podobný dialógový náboj ako jeho Bruno). Ale ja osobne som sa dosť bavil, najmä tie dialógy stáli za to, no a šarády (Hádaj na čo myslím?) ani nevravím :D Čo sa týka deju, ten nebol vlastne ničím výnimočný, aj keď malo to aj kopu skvelých nápadov, no ten koniec bol strašne trápny - dokonca by som povedal, že najväčšie mínus filmu. Nevadí, pre mňa aj tak milé prekvapenie, s dobrým humorom a opäť nesmierne zvodnou Rose Byrne. Takže napriek slabému deju dávam nadpriemer... ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Inu, co k tomu říct. Rozpačité? Jistojistě. Nesnáším ty příšerně trapné sexuální vtipy typu narážek na babiččinu vagínu či rodinné pokoukání na fotky soulože z líbánek, Joshův kamarád bylo jedno OBROVSKÉ WTF, které mělo být z celého filmu vystřiženo. Jenže pak tu máme tu věc s manželstvím. A se vztahy. To, že "jsme se zamilovali spíše do toho, že jsme zamilovaní, než jeden do druhého." A že člověk vždycky tak nějak tuší rozdíl mezi přesvědčováním sama sebe, že na ten či onen rys povahy, který nás na druhém štve, si prostě časem zvykneme, a mávnutím rukou nad nepovedenou jednotlivostí. Že někdy člověk prostě jenom chce mít 'někoho druhého' a zoufale se snaží, aby to tentokrát už bylo to pravé ořechové. V tomhle případě bylo "Will you divorce me?" ten nejlepší úlevný happy ending. Ovšem moralní zamyšlení nad tím, proč to sama považuji za happy ending, raději nechám na ažpotom. ()

Reklama

Hees odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je strastný film. Ja si myslím, že ešte aj telenovela ho prekonáva (neviem ktorá). Nepoviem, že to je bez vtipu to by som klamal, ale keď najlepšie vtipy v tom filme sú hneď zabité niečim iným. Najhoršie je, že keď to konečne na konci začne vyzerať ako seriózny film, zmení sa to na totálny "humus". ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Super milostnej čtyřúhelník. Vůbec ne romanťárna, spíš taková ta americká slaďoučká klasika přesprejovaná britskou dávkou cynismu a patřičnýho nadhledu. Ale to byl záměr, aspoň myslim/doufám, a já si teda docela slušně pošmák. Sem tam sice na scénu pronikavějc, než by bylo bývalo zdrávo, nakoukl Mazerův kámoš Borat alias Brüno (threesome), ale to šlo fakt hladce přežít - stejně jako přehrávající Rose (který to výjimečně ani moc neslušelo) s plakátovym Bakerem. A to hlavně proto, že Rafe Spall (!!!) a určitý scény jako quim (!!) nebo promítání fotek (!) byli doslova k popukání. Jako vážně - bejt tohle romanťárna na slovo vzatá, šlo by asi o vůbec nejvtipnější kousek, s kterym jsem zatim měl tu čest. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Možná bych ani tři hvězdy nedávala, je to hodně utažené za vlasy, a děj vás taky zrovna moc nepřekvapí, protože už od první třetiny víte, jak příběh skončí.. Ovšem přiznám se, že herci ve snímku I Give It a Year mi byli sympatičtí a některé scény mě i rozesmály, takže taková ta neuváženě lehkovážná trojka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama