Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lidé by měli pořádat svatební obřady v čase zamilované pomatenosti, aby potěšili nadržené svatebčany a zároveň udrželi úroveň blahobytu rozvodových právníků. Mne ovšem příliš nebavilo sledovat vývoj nefunkčního manželství, ale zase mne potěšilo, že nejsem jediný exot na světě, který nemá jasno o správné poloze svých rukou při švédské trojce. Pokud však někdy záhadně zbohatnu, tak k uspokojení svých sexuálních tužeb rozhodně zkusím tu fintu s holubem ve větráku, protože té může odolat pouze slečna, která zapomněla číselný kód od svého pásu cudnosti. Jinak je to optimistický film, který spolehlivě přinutí k myšlenkám o rozvodu každého, jehož partner nepodává stoprocentní výkon každý den i každou noc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První, co mě už během zhlédnutí napadlo, to je fakt, že jsem doufal v trochu vtipnější komedii. Ne, že by snímek "Dávám tomu rok" vtipný nebyl, ale co si budeme povídat, ty nejlepší vtipy se mu podařilo střelit do traileru. Bohužel je to trend poslední doby, což je škoda. Producenti si neuvědomují, že trailery by šli dělat jinak. Takhle to je jednoduché a lidi na snímky stejně do kina přijdou, tak proč to měnit? Vždycky mám raději trailer, když jen naznačí, ale to se dnes moc nenosí. Škoda. Taková scéna s holubičkou byla skutečně parádní, i když je pravda, že jako celek byla ještě lépe vypointovaná než ta ukázka v traileru. Nic to však nemění na tom, že "Dávám tomu rok" mohl přinést humor ještě údernější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantická komedie, která se mnohdy vydává nečekaným směrem a už samotná premisa o nevhodných partnerech je celkem osvěžující. Co na filmu ale funguje nejlépe je jeho humor, který mě u televize mnohokrát rozesmál nahlas, což se mi už dlouho v takové míře nestalo. Nejedná se o žádný sofistikovaný, ani originální humor, ale vtipy přicházejí se zdánlivě jednoduchými nápady, které jsou následně rozpracovány a vyždímány do poslední kapky. Dávám tomu čtyři hvězdy. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Svadbou sa väčšina romantických príbehov končí,no britský režisér Dan Mazer ňou netradične začína.A s chuťou rúca aj dalšie žánrové klišé.Príbeh vystaval hlavne na slede vtipných gagov,ktoré často ženie do extrému a príliš sa nezdržiava emocionálnou hlbkou postáv.Ak pristúpite na jeho hru,skvele sa zabavíte. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Divná a ztřeštěná komedie, v níž si téměř žádná postava nezískala mé sympatie. Vyloženě mě rozčilovalo několik vedlejších postav, které se "zaskvěly" trapnými nebo ujetými vtipy. Těmto postavám bezkonkurenčně vévodil Danny v podání Stephena Merchanta. Celý film je velmi nevyrovnaný, některé scény jsou povedené, dokonce i vtipné či usměvné a jiné naopak zoufalé nevtipné a protkané až debilními dialogy. Díky docela povedené závěrečné půlhodině se přikláním ke třem hvězdičkám. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama