Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Smůla filmu spočívá v tom, že tvůrci táhnou diváky do kina na slovní spojení "britská komedie - Láska nebeská". Tu tedy rozhodně nečekejte. Jde o průměrnou romantickou komedii s křečovitě trapným nádražním závěrem, který výsledný dojem sráží až k břehům "odpadu". Z této závěrečné stoky jsem však zpětně ( a čistě subjektivně) vydolovala hodnocení zhruba ve výši 60%. Jednak jsem za vší tou nadsazenou řachandou překvapivě odhalila spoustu situací a vět v mém okolí již prožitou či řečenou, další body dávám za ukrutnou Minnie Driver (z níž padají nepřikrášlené manželské pravdy v celé své holé hrůznosti) a poslední hvězduchu u mě bez jakékoli herecké námahy vybojoval Simon Baker, z něhož testosteron odkapává po litrech. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? A kde je romantika? A humor? Vždyť se střídají příšerné scény s ještě horšími, aby vše vygradovalo v tak umělý, sterilní a trapný závěr, až se mi z toho udělalo nevolno. Dnešní nestabilitu ve vztazích to problematizuje naprosto nevhodným a hloupým způsobem, přičemž důraz na zábavnou nefunkčnost se naprosto míjí účinkem. Hovadina nejhrubšího zrna. Proč Rose? Proč?? 2/10! ()

Reklama

vander19 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie poslednej doby mi prišli už dosť hnusné a nudné, ale nakoniec ma moje "JA" presvedčilo spustiť si tento film. Čakal som tú klasickú šablónu podľa ktorej sa tieto firmy vyrábajú už roky. Lenže čo čert nechcel ono to bolo trošku úplne inak. Scenárista a režisér Mazer vlastne film skombinoval z dvoch podobných, ale tak odlišných žánrov. Vybral tie lepšie prvky z klasických presladených príbehov a pridal ku tomu hrsť vulgárnosti, bizarnosti a takého tvrdého životného uhľa pohľadu, ktorý sa skôr vyskytuje v iných komédiach. Z tohto mixu vznikla v celku zábavná oddychovka, pri ktorej som sa aj dosť nasmial. ()

kenileja 

všechny recenze uživatele

Dávám tomu rok, co se v anketě "nejtrapnější film roku" umístí tenhle na 1. místě. Nevím kdo se cítil trapněji. Herci, když slyšeli, jaké perličky vycházejí ostatním z úst a musí se tomu velmi uměle smát nebo divákovi, který jen nechápe, jak takové věci mohli vzniknout. Paradoxní je, že ač je to vesměs hloupý film plný trapných scének, najdou se tam i ty dobré a nebylo jich úplně málo. Vlastně jsem se dost nasmál. Nejšpatnější momenty nastaly když přišel na scénu Stephen Merchant. Na tom nebylo vtipného nic. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem odpad a opak je pravdou. Možná už jsem stará, možná dlouho (víc jak rok) vdaná, nebo lehce nesvéprávná, ale vůbec nechápu tu vlnu kritiky tady. Vždyť je v tom všechno. Romantika jako prase (holoubci), sex (švédská trojka), rodinné drama (promítání fotek z dovolené)... Jistě, některé scény byly z ranku zastydlého pubertálního humoru, ale já, jakožto jedinec, který běžně po večerech neštěpí atom a chce se jen obyčejně pobavit, jsem spokojená. Dávám s čistým svědomím 4* a nebejt tam ten debil aka nej kámoš ženicha, dala bych snad pět hvězd. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno