Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Nepředvídatelné! Nade vší pochybnost mě dostal svou originalitou. Není jako klasický romantický film kde se pár pozná, vezme se, přijdou problémy a nakonec si stejně padnou do náručí...a v tuhle chvíli si tvůrci řekli...: "Proč nenatočit film, kde to tak nedopadne? Proč nenatočit film, kde oba padnou do náručí svým milencům?" ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Spojenie romantiky a humoru je takmer bežné, ale ak sa k tomu pridá pestrosť vulgarizmov a irónia, vzniká nefalšovaná zábava. Nevyčerpateľná téma o páre dvoch mladých ľudí tento krát ostala zakliesnená v tuneli, a cúvanie z neho sa neobišlo bez komplikácií. Manželstvo každopádne nie je sranda a ťažko sa na neho hľadá recept. Kopec bláznivých dialógov a situácií prekonal pohovor u poisťováka, ktorý im výborne asistoval a radil. Takže jeho múdra veta k situácií, keď ostanete závislí na prístrojoch " My sme práve odpojili tetu... teraz máme aspoň voľnú zásuvku pre lampu" Humor ako bič.70% ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nestalo, že bych litoval za vstupné v kině, protože i špatný film mi může něco dát, a ani zde tomu není jinak. Nicméně můžu ušetřit Vaše peníze, a proto si neodpustím komentář. Nebo jinak, tvůrci týhle zpackaniny si za ni zaplaceno rozhodně nezaslouží. Dávám tomu rok si v jistém směru hraje na poněkud nestandardní romantickou komedii, ale nestandardní je pouze v některých scénách "trochu naruby" zpracováním a míře nevtipnosti. Hned po filmu jsem si říkal, že ubrat polovinu gagů a tu druhou o půl zkrátit, by filmu asi prospělo nejvíc, ale dnes ráno vím, že by to nezachránila ani jedna ze skvělých hlášek Bruce Willise, protože v tomhle filmu je špatně snad úplně všechno. Doprovod vedle mě hlasitě vzdychal a ono "ch-jo" rozhodně nebylo vzrušením. U uhekané scény švédské trojky mi pak bylo trapně už i za chudáky herce (ale oni za to alespoň dostali zaplaceno). Postavy jsou absolutně nevyprofilované, nejlíp nejspíš asi opravdu působí tahák Simon Baker. Rose Byrne je klasicky roztomilá, ale často přehrává a ani záběr v prádle to tentokrát nezachrání. Zbytek nuda. Usmál jsem se pouze jednou a pak ještě dvakrát, ale to jsem si už v hlavě přehrával úplně jiné věci. Škoda, že dnešní komedie postrádají byť jen ždibec inteligence, jsou to jen konzumní produkty hloupého a nevkusného humoru. (20 %) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Divná a ztřeštěná komedie, v níž si téměř žádná postava nezískala mé sympatie. Vyloženě mě rozčilovalo několik vedlejších postav, které se "zaskvěly" trapnými nebo ujetými vtipy. Těmto postavám bezkonkurenčně vévodil Danny v podání Stephena Merchanta. Celý film je velmi nevyrovnaný, některé scény jsou povedené, dokonce i vtipné či usměvné a jiné naopak zoufalé nevtipné a protkané až debilními dialogy. Díky docela povedené závěrečné půlhodině se přikláním ke třem hvězdičkám. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama