Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Smůla filmu spočívá v tom, že tvůrci táhnou diváky do kina na slovní spojení "britská komedie - Láska nebeská". Tu tedy rozhodně nečekejte. Jde o průměrnou romantickou komedii s křečovitě trapným nádražním závěrem, který výsledný dojem sráží až k břehům "odpadu". Z této závěrečné stoky jsem však zpětně ( a čistě subjektivně) vydolovala hodnocení zhruba ve výši 60%. Jednak jsem za vší tou nadsazenou řachandou překvapivě odhalila spoustu situací a vět v mém okolí již prožitou či řečenou, další body dávám za ukrutnou Minnie Driver (z níž padají nepřikrášlené manželské pravdy v celé své holé hrůznosti) a poslední hvězduchu u mě bez jakékoli herecké námahy vybojoval Simon Baker, z něhož testosteron odkapává po litrech. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to hit, není to nejhorší. Tak nějak ze života. Znají se chviličku, myslí si, jak jsou zamilovaní a tak se vezmou.. ale ejhle, začnou spolu pořádně žít, opadne ta smetánka a oni se začnou pořádně poznávat a bohužel zjistí, že to není vončo. A co s tím? Pokusí se to zachránit... Jenže ona pozná někoho nového, on se s někým sblíží a pak si zachraňujte mrtvý vztah.. Klasika. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Totálny antibergmanovský pohlad do partnerských vzťahov. Nereálne situácie, mimo realitu zasadené dialogy a maximálne nesympatické postavy. Chlapík chce zbaliť ženskú tak, že ju skoro zabije holubicami. Ona sa samozrejme zamiluje a začne pochybovať o svojom manželovi, ktorý je mimochodom tiež iba karikatúra istého typu. Občas sa človek zasmeje, ale vždy je to iba predzvesťou niečoho trápneho. Film sa snaží povedať, že sa nemáme brániť vlastným citom aj napriek spoločenským záväzkom. A aj to, že pekní ludia patria k sebe a tí, povedzme že priemerneší tiež a k ich intervzhladovému spárovávaniu by nemalo nikdy dochádzať. Väčšiu blbosť som už dávno v žiadnom filme nezaregistroval. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie poslednej doby mi prišli už dosť hnusné a nudné, ale nakoniec ma moje "JA" presvedčilo spustiť si tento film. Čakal som tú klasickú šablónu podľa ktorej sa tieto firmy vyrábajú už roky. Lenže čo čert nechcel ono to bolo trošku úplne inak. Scenárista a režisér Mazer vlastne film skombinoval z dvoch podobných, ale tak odlišných žánrov. Vybral tie lepšie prvky z klasických presladených príbehov a pridal ku tomu hrsť vulgárnosti, bizarnosti a takého tvrdého životného uhľa pohľadu, ktorý sa skôr vyskytuje v iných komédiach. Z tohto mixu vznikla v celku zábavná oddychovka, pri ktorej som sa aj dosť nasmial. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lidé by měli pořádat svatební obřady v čase zamilované pomatenosti, aby potěšili nadržené svatebčany a zároveň udrželi úroveň blahobytu rozvodových právníků. Mne ovšem příliš nebavilo sledovat vývoj nefunkčního manželství, ale zase mne potěšilo, že nejsem jediný exot na světě, který nemá jasno o správné poloze svých rukou při švédské trojce. Pokud však někdy záhadně zbohatnu, tak k uspokojení svých sexuálních tužeb rozhodně zkusím tu fintu s holubem ve větráku, protože té může odolat pouze slečna, která zapomněla číselný kód od svého pásu cudnosti. Jinak je to optimistický film, který spolehlivě přinutí k myšlenkám o rozvodu každého, jehož partner nepodává stoprocentní výkon každý den i každou noc. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama