Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekoľko dobre mierených vtipov a sympatický hrdinovia nedokázali udržať scenáristickú bezradnosť a hlavne ťažkopádnosť celého filmu. Na komédiu je to príliš vláčne a nemá to taký ten nádych romantickosti. Nič krásne, nič dych berúce. Skrátka nič, čo by stálo za to aby som držal hlavnej dvojici palce. Paradoxné je, že som naozaj dúfal, že ten svoj problém vyriešia a neskončí to tak ako to skončilo. V konečnom dôsledku ma to spravilo neuveriteľne smutným. Čo mi komédia nemala. Jedine čo ma skutočne bavilo boli debilné hlášky Stephena Mechranta. Tie do filmu tak nesedeli, až som sa na nich musel zabávať. Premárnená príležitosť s hereckou špickou, ktorá skončí na prepadlisku nevyužitých komédií. A úprimne keby stála predo mnou Anna Faris a Rose Byrne v spodnom prádle, vyberiem si Annu. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

Reklama

jadran90 

všechny recenze uživatele

Nevěra dnes řeší každý problém. Jedna z nejhorších romantických komedií co znám, bez emocí a vtipu. Spousta zbytečných scén, ty zbylé většinou končí nějakou erotickou narážkou, která zničí jakoukoliv romantiku. Závěr je trapný až do nebes. Nenašel jsem na filmu jedinou sympatickou postavu a tím nemyslím jen onen milostný čtyřúhelník. Manželství se přece dá vysmát i nenuceně, s nadhledem... Dávám tomu hvězdu. Jednu, za holky ve spodním prádle a Eshkeriho. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Romantický? Film sterilní jako prase a postrádající jakékoli emoce. Fórů bylo příliš a moc tlačily na pilu, sem tam hezké a vtipné momenty tím pádem naprosto zapadly. Plus přidejme neschopnost střihače vyhodit nadbytečné a samoúčelné scény (závěť) a je vymalováno. Škoda, kdyby to dostal do pracek někdo šikovný, mohl to být dobrý film. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle ne.. prostě ne. Taková strašná nudná trapárna, kde to do nějaké romantiky nebo komedie mělo hodně daleko. A ten konec? Jako vážně to vůbec nebylo divné, jak se tam oba cicmají s někým jiným vedle sebe. A hlavně to vůbec člověk nečekal už od té doby, co viděl výraz Anny Faris na té svatbě... takže dvě minuty na začátku, bylo jasné, jak to dopadne. Ráda bych dala aspoň tu 1* za fešného Simona Bakera a sympatickou Rose Byrne, ale svědomí mi to nedovolí. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama