Reklama

Reklama

Dobrej policajt

(seriál)
Trailer

Epizody(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšie napísanou postavou tejto štvordielnej pochmúrnej psycho- drámy z Liverpoolu bola sestra Justine ( Christine Tremarco), ktorá sa starala o jeho fotra. Mihla sa tam len pár sekúnd v každej epizodke, ale kecy mala výborné a na pravom mieste. Nebyť toho jej divného úškrnu, ktorý mala nahodený na tvári furt namiesto sexy úsmevu, asi by som sa do nej i zamiloval... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

No one can tell me he didn't deserve it. Do téhle minisérie jsem šla z toho důvodu, že Liverpool je mou srdeční záležitostí a těšila jsem se, že když nic jiného, uvidím povědomá místa, když tu žiji. Good Cop ale nakonec nebyla jen pastvou pro mé oči kvůli nádherným záběrům z Crosby Beach, katedrály anebo Liverpool One. Zapomeňte na Dextera nebo Kriminálku Miami, protože tohle je skutečně temný, "realistický" náhled na život jednoho policisty, který sejde z cesty po tom, co se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Celou dobu balancuje mezi zákonem a touhou se mstít, což zajišťuje překvapivě temnou a mrazivou podívanou. Kdyby nebylo té hlavní zápletky a jednalo se jen o jednotlivé případy, i tak bych nebyla proti, protože byly neskutečně zajímavé a musím přiznat, že se mi po tom všem americké kriminálky jeví jako hloupé pohádky (přestože Dexter je u mě stále na prvním místě). Na Britech obdivuji právě tu "syrovost" a autentičnost, s jakým umí příběh podat, zkrátka žádné přikrášlování. Je to tak na ty 4*, ale za můj milovaný Liverpool a strhující scény dávám 5. A Tobě, kinghome, moc děkuji za tip:) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Teda takhle nejednoznačného hrdinu aby jeden pohledal... Další z řady vynikajících britských minisérií, z poslední doby mi to hodně připomnělo výtečné Happy Valley, i tady je hlavní postava vyobrazena trochu jako mučedník, někdo, s kým by jste si svůj život měnit rozhodně nechtěli. Jako velké plus bych určitě uvedl už výše psaný charakter liverpoolského policajta John Paula (John, Paul, Liverpool... aha :-)) "Sav" Rocksavage, páč po dokoukání posledního, čtvrtého dílu vůbec nevím, co si o něm myslet... Temné, nekompromisní, avšak uvěřitelné- tak, jak to Angláni umí a tak, jak to má Ramirez rád :-) Jen ten zatrolenej konec, takhle ne, pane scénáristo... :-) ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

"Chcem vrátiť čas. Chcem začať odznova. Ten deň, keď som ich uvidel na pláži...ten deň keď zabili Andyho. Chcem, aby ten deň začal odznova." Áno v teň deň to všetko začalo a zároveň aj skončilo všetko čo bolo doteraz. Policajt John Paul zablúdil do slepej uličky vlastných činov a rozhodnutí, z ktorej už niet návratu. Dostojevkého Zločin a trest v inom šate, alebo v podstate jednoduchý námet, ktorý zase raz Briti dotiahli k dokonalosti. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Minisérie BBC jsou rok od roku lepší. První série byla vynikající, těším se na druhou řadu. Good Cop je hodně depresivně a psychologický natočená detektivka. Sherlock je docela moderně a vtipně natočený, Luther už je docela drsná detektivka, ale má své vtipné chvilky, Good Cop je opravdu ryzí thriller, kde pro srandičky není místo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama