Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování seriálu se nese v duchu herce Anthony Mackieho, který zde hraje Takeshi Kovacse a musím říct, že mu nějak nemůžu přijít na chuť. Asi mi od něj chybí víc emocí, protože Netflix mi nabídl už dva kousky v jeho provedení a ni v jednom mě nepřesvědčil. Také tu ve druhé sérii postrádám nějaký přímější nápad, jako byla v první sérii detektivní linka. Je tady trošku scénáristický bordel a i když finálně tuto sérii zkrátili o dva díly, což udělali určitě dobře, měl jsem ke konci docela problém se v námětu vyznat. Jsem zvědavý, jestli dorazí i třetí série... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojítkem mezi první a druhou sérií je snad jen Poe, což je asi jediný aspekt, na který se dá spolehnout. Jinak šlo všechno do kopru. Největším mínusem je zápletka. Ono to třeba na papíře dávalo smysl, ale na obrazovce to celé působí jako neskutečný galimatyáš, který není snadné úplně rozkódovat. Já se o to snažil do čtvrtého dílu, ale pak jsem to vzdal s tím, že na konci snad přijde nějaké vysvětlení. Dalším negativem jsou herci. Ono ani tak nejde o to, že by byl casting špatný, ale ve srovnání s Kinnamanem a Purefoyem jsou Mackie a spol. obyčejná béčka. Jinak nevím, jestli je to v důsledku společenského tlaku, ale obsazení hlavních postav poněkud ztmavlo a přibyla černá lesba, což by sice nevadilo, pokud by se jednalo o povedenou záležitost, ale tady má prostě člověk čas si takových hovadin všímat. No nakonec tu je vizuál, který místy připomíná laciné kanadské sci-fi. Velké zklamání. 30% ()

Reklama

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nefunkční a nepěknej guláš s nezajímavými postavami s nesympatickými tvářemi, jejichž osobní motivy mě bavily asi tolik jako veškerej zbytek všeho v této sérii. O nápaditost cyberpunkového scifi zde nemá cenu mluvat - neexistuje. Kulisy jsou levné, akce špatná. Takže je to jasný. Zbytečná slátanina, se kterou nemělo cenu ztrácet čas. Oproti první sérii úpadek, jenž není hodno pozornosti. Teď si tím jsem jist, ale bože, proč já mám potřebu dokoukávat něco, co na mne od prvního dílu nepůsobí nijak atraktivně a s každým dalším dílem mě ta show jenon více utvrzuje ve svých nedostatcích.Tohle se budu muset odnaučit. Možná to nevypadá jako něco absolutně nekoukatelného, ale odpad patří i projektům, které lze považovat za ztrátu času, protože divákovi nijak nevykompenzují čas, který tomu věnuje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem si, že si postupně na změnu obsazení zvyknu, ale jak příběh postupoval, došlo mi, že se nepodařilo najít za Joela Kinnamana ani za Jamese Purefoye odpovídající náhradu a že to má na celou druhou řadu velmi negativní vliv. Nezaujaly mě vlastně ani vedlejší postavy, dokonce i Poe ztratil své kouzlo z první sezóny a příběh mě taky neoslovil. Celá druhá série na mě navíc působila poněkud laciným dojmem, nedisponovala prakticky žádnou atmosférou a já jsem se často nudil. Velké zklamání. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama