Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojítkem mezi první a druhou sérií je snad jen Poe, což je asi jediný aspekt, na který se dá spolehnout. Jinak šlo všechno do kopru. Největším mínusem je zápletka. Ono to třeba na papíře dávalo smysl, ale na obrazovce to celé působí jako neskutečný galimatyáš, který není snadné úplně rozkódovat. Já se o to snažil do čtvrtého dílu, ale pak jsem to vzdal s tím, že na konci snad přijde nějaké vysvětlení. Dalším negativem jsou herci. Ono ani tak nejde o to, že by byl casting špatný, ale ve srovnání s Kinnamanem a Purefoyem jsou Mackie a spol. obyčejná béčka. Jinak nevím, jestli je to v důsledku společenského tlaku, ale obsazení hlavních postav poněkud ztmavlo a přibyla černá lesba, což by sice nevadilo, pokud by se jednalo o povedenou záležitost, ale tady má prostě člověk čas si takových hovadin všímat. No nakonec tu je vizuál, který místy připomíná laciné kanadské sci-fi. Velké zklamání. 30% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý odvar první série. Překombinovaný příběh a méně charismatické pouzdro ještě kazí očividné šetření na výpravě. Lepenkové kulisy a laciné triky Harlanova světa jsou ve srovnání s Blade Runnerovskou Zemí směšné. Ubylo nahoty a bohužel i Dichen Lachman. Akce chaotická a nepřehledná. Jediná slušná a pochopitelná postava je Poe. Koukat se na to dá, ale spíš jde o promarněnou šanci. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem si, že si postupně na změnu obsazení zvyknu, ale jak příběh postupoval, došlo mi, že se nepodařilo najít za Joela Kinnamana ani za Jamese Purefoye odpovídající náhradu a že to má na celou druhou řadu velmi negativní vliv. Nezaujaly mě vlastně ani vedlejší postavy, dokonce i Poe ztratil své kouzlo z první sezóny a příběh mě taky neoslovil. Celá druhá série na mě navíc působila poněkud laciným dojmem, nedisponovala prakticky žádnou atmosférou a já jsem se často nudil. Velké zklamání. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není cyberpunkovej noir s úspornými ale přesnými herci (teda až na otřesnou, ošklivou a přehrávající Dichen Lachman), ale akční hitech scifi s nějakými těmi generickými intrikami a výrazně ploššími postavami. Ta změna žánru by mě tak strašně netrápila, kdyby to ten žánr pořádně vytěžilo. Bohužel akční složka je spíš průměrná a celkově se po všech stránkách prostě ubralo. Navíc se tam prostě až moc fňuká, přičemž ty emoce prostě moc nefungují. Na druhou stranu - pořád je to celkem solidní scifi, a pokud to nebudeme srovnávat s první sérií, dá se to určitě v pohodě shlédnout bez toho, aby vám nudou vyskákaly pupínky. 60% ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama